Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Partion koloillat

24.8.2008 Eevaliisa Hakola / Kyypartio

Nähtäväksi jää yövytäänkö joskus laavussa korttia pelaten, mutta koloillat ovat nyt selvillä.

Kyypartion syksyn toiminta pyörähtää käyntiin syyskuun toisella viikolla, eli maanantaina 8.9. alkaen. Sudenpentulaumoja on kolme, kaksi vanhaa ja uusi aloittava lauma. Vartioita tulee olemaan myös kolme: Junior Galaxy, joka saa vahvistukseksi kaksi suduiästä uloskasvanutta poikaa. Ampparit ja Sählärit, jotka sulautetaan yhteen, ainakin koloilta on samaan aikaan. Ja Lynx vartio, joka osin tekee vartionjohtajana hommia ja kokoontuu myös Lynx vartiolla noin kahden viikon välein.

Tiedän, että nurinaa voi jostain uusista järjestelyistä kuulua, mutta aina kannattaa ensin kokeilla uutta, ennenkuin on valmis heittämään pyyhkeen kehään. Ja jotta toiminta voi ylipäätään jatkua muutokset ovat välttämättömiä. Voin tunnustaa, että itse nurisen partion uusista ohjelmista ja ikäkausista ja uusista materiaaleista. Just kun vähän pääsi sisälle systeemiin, niin järjestö pistää ne osin uusiksi. Mutta sopeuduttava vain on. Pitemmänpäälle se kuitenkin on meidän yhteiseksi hyväksi.

Eli 8.9. alkaen:

Maanantaisin klo 17-18   Uudet sudenpennut  (7-vuotiaat) Akelana eli laumanjohtajana Riitta ja Sari. Uudet sudut voivat tulla kololle 8.9. ilman ennakkoilmoittautumista.      Ja klo 18-19  Oravat lauma, Akelana Marjaana ja Riitta.

Tiistaisin  klo 18-19  Pantterit lauma,  Akelana Eeva ja Allu.

Keskiviikkoisin klo 18-19 Junior Galaxy,  vartionjohtajana 2 Lynxiä kerrallaan, tukena Eevaliisa

Torstaisin klo 18-19 Ampparit ja Sählärit ,vartionjohtajana Eevaliisa.

Torstaisin klo 18-19 kokoontuu myös Lynx vartio, noin 2 viikon välein, heillä tukena Risto.

Kaikille ryhmille tulee ohjelma minkä mukaan syksyä edetään, näin kotiväkikin tietää esim. millaisissa tamineissa lapsi harrastukseen lähtee. Ottakaahan yhteyttä kun kysymykset vaivaavat.