Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Sävelin ja sanoin

Mirjam Huotari

Yleensä kuulee sanottavan sanoin ja sävelin. Tällä kertaa tietoisesti väänsin otsikossa nuo kaksi nurinpäin. On totta, että sanat puhuvat suoraan, mutta usein sävelet avaavat ihmismieltä ottamaan vastaan sanojen sanoman.

Sunnuntaina 20.11. kello 19 vierailee musiikkiryhmä Pasuunat Alajärveltä Kyyjärven nuorisotalolla. Toivon mukaan sävelet saavat tälläkin kertaa olla avaamassa sydämiä ja mieliä ottamaan vastaan myös sanojen sanoman.

Pasuunoiden viime vierailusta Kyyjärvellä on jonkusen verran aikaa. Mieluusti yhtye kuitenkin otti vastaan kutsun taas tulla. Ilmeisesti muistot ovat hyviä, kun ei tarvinnut tehdä yhtään taivuttelutyötä.

Nyt sitten vain kaikki joukolla kuuntelemaan mielet ja sydämet avoimina. Ainahan pieni tunnelmointi sopii myös toistaiseksi vielä aika harmaaseen syysmaisemaan. Nähtäväksi jää, saammeko siihen mennessä edes hiukan kauniin valkoista lumipeitettä. Oli niin tai näin Pasuunoiden ilmoille saattamat sävelet ovat varmasti kauniita ja sanat mieltä ja sydämiä puhdistavia.