Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Oulun Etta Kyky-Betsetin vieraaksi

25.3.2007 Hannu Kalliojärvi

Viimeisessä ottelussa mukana myös Jypin Cheerleaderit. Ottelusta tuttuun tapaan suora nettiradiolähetys.

Sunnuntaina 25.3 pelataan M1-jatjosarjan viimeinen ottelu. Vierailija Oulun Etta johtaa sarjaa, lauantaina Etta vieraili Laihialla ja nappasi mukaansa kaksi pinnaa. Täydellä miehityksellä pohjanmaalle saapuneet oululaiset yöpyvät Vaasassa ja pyhänä he mittaavat betonimiesten kovuuden.

Kyky-Betset saa pitkästä aikaa jalkeille terveet miehet ja lisää virtaa antavat Jypin Cheerleaderit. Tytöt ottivat yhteyttä ja kysyivät sopiiko tulla vierailulle? Mikäs siinä, tervetuloa niin tytöt kuin yleisö ja sarjajohtaja.

Kabinetti tuotti hieman muutoksia sarjataulukkoon muttei aivan tarpeeksi, Santasport menetti pisteet Kalepa ottelusta ja kaupantekijäiseksi vielä sakot syynä edustuskelvoton pelaaja. Sampo2 selvisi ilman sanktioita vaikka Sergei Ivanov vieraili auttamassa helmikuussa omiaan Pietarissa. Ei haittaa
kuulemma, mutta ensikerralla rangaistaan. Jokainen miettiköön, menikö oikein vai väärin, jos ns. siirtoikkuna sulkeutui 31.1.

No, ei murehdita vaan keskitytään omaan tekemiseen ja laitetaan kaasu pohjaan ja tarjotaan Ettalle kunnon vastus. Pelihän alkaa klo 19.00.