Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Mainonta ja markkinointi

11.11.2011

Mitä kaikkien pitäisi tietää markkinoinnista.

Onko markkinoinnilla mitään merkitystä? Entä mainonta,?  Tottahan niillä on  melkoinen merkitys yrittämisessä.  Perjantaina 18. marraskuuta kello 19 on kaikilla, niin yrityskonkareilla kuin aloittelijoilla tai muuten vain kiinnostuneilla mahdollisuus kuulla aiheesta Kivirannassa eli "Monnarilla"  Paikalla on asiaa valaisemassa Tatu Sahrman Tampereelta. Seuraavassa pieni kuvaus Tatusta ja aiheesta : Voiko tekniikkanörtti työskennellä markkinointitoimistossa. Kyllä voi.- Tatu Sahrman on elävä todiste. Monimuotoisen uransa aikana Tatu on tutustunut elämään  muun muassa ruumishuoneita myyvässä kylmälaiteyrityksessä sekä kulutuselektroniikkaa valmistavan Sonyn  palveluksessa. Kokemustensa kautta hän on huomannut miten yhdistelmä uskallusta, uteliaisuutta ja leikkisyyttä aikaansaavat ihmeitä yrityksissä ja arkipäivän elämässä. Hän on esitelmöinyt aiheesta suuremmillakin areenoilla kuin "Monnari"

Millainen Sinun päiväsi olisi, jos toimisit hieman uskaliaammin, uteliaammin ja hieman leikkimieltä matkassa,?  Perjantaina Tatu jakaa kokemuksiaan siitä miten nämä periaatteet ovat auttaneet rakentamaan menestystarinoita.  Esityksen jälkeen on kaikilla mahdollisuus  keskustella aiheesta, tehdä kysymyksiä ja olla utelias (=tiedonhaluinen)   Nisukahvitkin on tarjolla  ja tilaisuus on maksuton.

Mikä taho  tilaisuuden järjestää?  Se olisi oman tarinansa väärti, mutta lyhykäisestyi  ilmaistuna järjestäjänä junailee "Äijäkerho/Poikakeho" kuinka sen kukin haluaa ilmaista. Eli kyseessä on ryhmä tiedonhaluisia aikuisia miehiä, jotka kokoontuvat epäsäännöllisesti jonkin aiheen innoittamina kuulemaan kulloisenkin aiheen asiantuntijaa. Ryhmä ei ole mikään ry eikä "salaseura" ,mutta meillä ei ole resursseja laajaan toimintaa vaan kustannukset  menevät omista taskuista (kahvisponsoreita on löytynyt)  Tällä  kertaa oli aihe sellainen, että katsoimme sen palvelevan  Kyyjärven yrittäjiä ja yrittämisestä kiinnostuneita .  Pankaapa allakan nurkkaan merkintä, että muistatte  tulla paikalle.

Kyy Eki