Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Tää Nopola News on vaan kova juttu!

Sonniyhistyksen jäsen Kalevi Varis kävi tervehtimässä Nopola Newsin tyttöjä


”OHI ON”Sairaanhoitajan sijaisuus kotipalveluun

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

”OHI ON”

15.8.2007 Erik Holmberg / IM

Viikko kohta vierähtänyt ”suuresta koitoksesta” eli Maanpuolustusjuhlasta.

Viikko kohta vierähtänyt  ”suuresta koitoksesta” eli Maanpuolustusjuhlasta. Juhlatamineet on saanut ripustaa  vaatekaappiin ja päälle vetää kotoisat arkikamppeet. Nyt on aika hieman pohtia mennyttä, mitä tuli tehtyä ja mahtoiko jotain mennä aivan ohi. Helpotus lienee ollut kaikilla kohtalainen- kaikki meni kohdalleen eikä mitään jäänyt kaivelemaan(ainakaan minulla)

Taisi olla maaliskuuta , kun kunnanjohtaja Mikael soitti ja tarjosi  huoltovastaavan ”pestiä” MP-juhlajärjestelyissä. Hieman pisti miettimään , mutta tartuin koukkuun  enkä kadu. Mikael oli koonnut työryhmän eli tiimin nykykielellä jolla oli kanttia yhteistyöhön ja se sujui. Virallisia kokouksia ei ollut turhan tiheään, mutta  ”katukokouksia” ja vast. aina tarpeen tullen ja kohakkain satuttaessa.  Juhlan lähestyessä alkoi ajatusta painaa mistä kaikki ”käsiparit” tarvittavia rakenteita ym. pystyttämään.  Mutta en varmaan olisi lähtenyt tähän kisaan jollen jo alkuvaiheessa olisi uskonut Kyyjärveläiseen tosi talkoohenkeen ja sitä löytyi, kun aika koitti. Onnistumisen takasi se, että suunnittelu ja valmistelut voitiin aloittaa ajoissa eikä varsinaista kiirettä tullut. Minulla ”henkkoht” on  etuna eläkkeellä oleminen. On aikaa pohtia  24 tuntia vuorokaudessa ja joskus taisi mennä aika lähelle sitä.  Parasta tässä koitoksessa on ollut kaikkien tahojen valmius auttaa. On vaikeaa tai mahdotonta eritellä ketään tai mitään erikseen. On hienoa havaita ,että  aikana jolloin  varotaan ottamasta vastuuta  ja varotaan sitoutumista, on  meillä Kyyjärvellä niitä, jotka ovat valmiita ojentamaan käsiparinsa hommiin silloin, kun tarvitaan. Tämä takasi sen ,että juhla onnistui.

Kiitoksia sateli eri tahoilta siinä määrin, että melkein nolotti. Omalta osaltani olen kuitenkin muistanut koko ajan ,että sen teimme ME en minä. Jos tämä henki säilyy vastaisuudessakin, olen tasan varma siitä, että Kyyjärvi ei kuole vaikka se joutuisi liittymään johonkin suurempaan kokonaisuuteen.( kun nyt noita kuntaliitoksia niin kovasti pusataan). Haluan  huoltovastaavana  omalta osaltani kiittää kakkia tiimin jäseniä ja jokahista rukkasparia  ja yritystä jotka olivat rakentamassa tätä ikimuistettavaa tilaisuutta. Otetaan ”itekukkii”  vastaan  kiitokset sillä ei niitä yleensä liikoja heru.

E Holmberg   ”Kyy Eki”

Huoltovastaava