Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Nopolan ja Iso-Nopolan koulun joulujuhla

18.12.2007 Pirkko Kotanen/ valokuvat Esa Nieminen

Torstaina 13.12.2007 vietettiin Nopolan ja Iso-Nopolan koululla yhteistä joulujuhlaa.

Liikuntasali täyttyi hyvissä ajoin ennen juhlaa suurella katsojamäärällä. Tunnelma oli lämmin ja käsin kosketeltava.

Juhla alkoi näyttävällä Lucia-kulkueella. Kulkueessa oli 4. ja 6. luokan tytöt ja kuorossa laului 3. ja 5.luokan tytöt. Lucia-neitona oli Lotta Vallivaara. Lucian jälkeen esitti 7. luokan oppilaat Punahilkka-näytelmän englannin kielellä.

1. ja 6. luokan oppilaat yhdessä tonttuleikin Vahdinvaihto Korvatunturilla. 3. ja 4. luokan oppilaat esittivät yhteisesti runon Joulutonttu sekä lauloivat laulun Pukki ovella kolkuttaa. Kuoron johtajana toimi Pinja-Pauliina Muli ja säestyksestä vastasi Saima Kytölä.

2. luokan pojat esittivät laulun Keinustuolin minäkin ostin ja säestyksestä vastasi Riitta-ope. 2. ja 8. luokan tytöt esittivät yhteisesti tonttuleikin Tonttu Tipsukka.

5. luokan oppilaat esittivät näytelmän Tonttulassa tapahtuu. Lopuksi esikoulun ja 9.luokan oppilaat esittivät yhteisesti Jouluevankeliumin. 4. - 6. luokan tytöt lauloivat Pieni enkeli laulun.

Yhteislauluna laulettiin juhlan aikan Piparintuoksua, Joulumaa, Sydämeeni joulun teen sekä Enkeli taivaan lausui näin. Iso-Nopolan koulun bändiryhmä vastasi laulujen säestyksestä.

Lopuksi rehtori Maija-Liisa Immonen toivotti kaikille hyvää joulunaikaa sekä kiitti juhlayleisöä ja oppilaita osallistumisesta juhlaan.

Erityisesti kiitokset myös äänentoistosta Huumarkangaan Veikolle ja Iso-Nopolan pojille sekä Niemisen Esalle valokuuvamisesta juhlassa.