Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Uusia otteluita odotellessa

11.3.2006 Aaro Toppinen

voit nyt kuunnella tai ladata Kyky-Betsetin kaksi tämän kauden viimeistä kotiottelua. Uusia kokeiluja testissä.

Kajaaninin NMKY:ta ja Laihian Lujaa vastaan käytyjen otteluiden selostukset löytyvät nyt Nettiradio painikkeen alta Nauhoitetuista lähetyksistä Otteluselostukset kohdasta tai tästä linkistä. Mediasoittimen pitäisi käynnistyä automaattisesti. Aina se ei kuitenkaan sitä tee vaan alkaa ladata tiedostoa. No sehän kestää, kun ne ovat aikamoisia järkäleitä. Tähän etsitään parhaillaan ratkaisua ja tarkoitus on, että soitin käynnistyy heti ja lataaminen tapahtuu taustalla.

Kahden ranskalaisvieraan tekemä huikea pariselostus Kajaani ottelusta on vielä työn alla. Sekin tänne kyllä ilmestyy aikanaan.

Kajaanin ottelussa joku oli mitannut parhaimmillaan jopa 120 dB:n kannatusmetelin, mutta se ei kuulu kunnolla näissä selotuksissa. Seuraavalle kaudelle täytyy hommaa vielä kehitellä, mutta kaiken kaikkiaan Lassen selostukset ja siihen lisättynä Matin asiantuntijakommentit ovat jo hyvä pohja jatkokehittelyille.

Tänään testattiin jo muutamia uusia juttuja ja moitteetta onnistui Skypella soittaminen suoraan lähetykseen. Tuostakin kuviosta, kun päästää mopon karkaamaan käsistä niin voi kehitellä vaikka mitä ihmeellistä. Ei muuta kun päristelemään.