Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Hirrrveen hyvällä hirvikeitolla!

5.5.2012 Eevaliisa Hakola / Kyypartio

Niin vaan viimein päästiin kevääseen ja luvattuun kevätretkeen. Näille seikkailijoille Metsola oli täysin uusi ja tuntematon retkikohde.

Retket, etenkin yösellaiset ovat AINA ns. mukavia. Säällä ei niin väliä kunhan on suojaisa paikka ja evästä enemmän kuin omiks tarpeiks. Joku saattoi pakata retkelle pitkän kaavan mukaan. Jonkun kamat pakkasi ehkä äiti? Ja todistetusti, 10 min ennen lähtöäkin ehtii vielä pakata kaiken tarvittavan mukaan ja saapua ajoissa lähtöpaikalle!
Marjaana oli hoitanut retkivalmistelut valmiiksi, siispä kahteen autoon lastaus ja menoksi. Autosta bongasimme matkalla useita teeriä, paitsi että minä näin muutaman töyren..

Retkipaikan ympäristö ja hotelli saivat viiden tytön ja kolmen pojan hyväksynnän. Etenkin jos ei niin tarkkaan tutkinut hotellin sisäseiniä yms. laudoituksia missä hämähäkki on saattanut kulkea kerran jos toisenkin. Sen verran ääntä meistä lähti, että enempää metsäneläviä ei nähty. Kumma, kun ei edes hiiren rapinaa kuulunut.

Iltapalaa nautimme ulkona ja jälkkäriksi paahdettua vaahtokarkkia. Lauantain menyyn parasta antia oli hirvikeitto! Perunateatterista pääsi kaikki lapset osallisiksi. Vesikin riitti juuri sopivasti, tosin pientä säännöstelyä käytimme muun kuin janojuomisen suhteen. Ei me kyllä oikeasti aina osata ajatella miten etuoikeutettuja olemme, maailmankansalaisina puhtaan veden suhteen!

Kotiin lähtiessä siivosimme hotellin ja helpotus mielessäni oli siitä, että taas on reissusta selvitty kahdella laastarilla ja yhdellä tikunpoistolla. No pelattiin kuitenkin kadonneen kännykän metsästystä, mutta vain yksi erä.

Tälle keväälle partiotoimintaa vielä luvassa helatorstaina PT-kisan merkeissä ja tietysti sovitut koloillat.
Piirileiri Suunta 12 on sitten heinä-elokuun vaihteessa Puumalassa. Jälki-ilmoittautuminen leirille sulkeutuu toukokuun loppuun mennessä.