Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Nopolan yläkoulun kevätjuhlaa vietettiin 31.5.2008.

4.6.2008 Pirkko Kotanen/ perusopetus kuvat/ Esa Nieminen

Sali täyttyi juhlayleisöstä auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta.

Juhla alkoi perinteisesti suvivirrellä. 7.luokan runoja esittivät Henna Back ja Saara Oikari. Bändi-kurssi esitti bussissa kappaleen ja sen jälkeen oli vuorossa 8. luokan näytelmä Tuhkimosta.

8.-9.luokan valinnainen tanssiryhmä esitti tanssiesityksen ja sen jälkeen vuorossa oli Tero Ohrasen kokoaman valokuvasarjan valokuvauskurssin ottamista otoksista. Musiikin kuvasarjaan oli soittanut Ville-Petteri Eteläkari.

9. luokan puheen pitivät Helena Noponen ja Ville Korpeinen. Puheessaan oppilaat muistelivat menneitä vuosia ja yhteistä taipalettaan esikoulusta 9:teen luokkaan.

Laulun 9. luokan oppilaille esittivät Elina Honkola ja Anneliina Keisala, säestyksestä vastasi Meri Löytönen.

Juhlassa jaettiin stipendejä. Maatalousaiheisen kirjoituskilpailun stipendit jakoi Antti Tuukkanen. Stipendit saivat Heidi Pekkarinen, Mira Kotanen, Helena Noponen, Henriikka Vallivaara, Tomi Nahkala ja Juho Tuukkanen.

Urpo Löytönen jakoi Betset Oy:n stipendit kiitettävästä koulumenestyksestä ja menestyksestä matemaattis-luonnontieteellisissä aineissa. Stipendit saivat Heidi Pekkarinen ja Mira Kotanen.

Aino Lillvisin muistorahaston stipendin menestymisestä kotitaloudesta sai Kerttu Sauramäki. Osuuspankin stipendin ahkeruudesta ja kiitettävästä koulumenestyksestä sai Henriikka Vallivaara. Lions Clubin stipendin yritteliäisyydestä ja koulumenestyksen parantamisesta sai Timo Eteläkari. 

Jaakko Uusisalo ja Kai Oinonen jakoivat Kyyjärven Yrittäjien stipendin yritteliäisyydestä ja koulumenestyksen parantamisesta. Stipendin sai Amanda Oikari. Tulostekniikka Oy:n stipendin kädentaidoista sai Juho Tuukkanen. Liikeideakilpailun voitti Heidi Pekkarinen.

Musiikkiopiston stipendit saivat Juliana Muli, Meri Löytönen, Johanna Oikari ja Priitta-Kaisa Vallivaara.  Tupakoimattomuuskampanjan ( Kyyjärven Silmu, Kyyjärven 4H-yhdistys, MLL:n Kyyjärven osasto, Kyyjärven seurakunta ja Kyypartio) saivat Kati Hänninen, Juliana Muli, Mikko Immonen, Meri Löytönen, Milla Takala, Erno Kauranen, Kalle Muli, Emmi Noponen, Juho Tuukkanen ja Henri Vihavainen.

Juliana Muli esitti pianolla Sibeliuksen Etydi- kappaleen. Rehtori Maija-Liisa Immonen piti puheen juhlayleisölle ja saatteli puheessaan 9.luokan oppilaat uudelle matkalle ja uusiin haasteisiin. Puheen jälkeen jaettiin päästötodistukset ja 9. luokan oppilaat esittivät jäähyväislaulun.

Juhlan juontajana toimivat Marika Partanen, Laura Aurolahti ja Kim Kuusi.

Laulun sanojen myötä toivotamme hyvää kesää ja onnea uusiin haasteisiin.

Kiitän sinusta

Sinulle tämä paikka on kuin pieneksi jäänyt paita, kohta siitä vapaudut ja aurinko saa sut.

Olen tässä vielä hetken, sävelesi tekee retken ja jää soimaan uniini. Kiitän sinusta iltaisin, odotan milloin näkisin, pyydän vierees enkelin.

Kuulen sut syksyn tuulessa, näen sut paikassa uudessa, siellä valloitat maailman, hymysi lumen sulattaa.

Olen tässä vielä hetken, sävelesi tekee retken ja jää soimaan uniini. Kiitän sinusta iltaisin, odotan milloin näkisin, pyydän vierees enkelin.

Hetki huoletonta elämää, kunnes teitä viedään, ovet elämän aukeaa ja vastuu jaksaa kasvaa. Kun seisot risteyksessä, älä käänny takaisin, mene sinne missä sinut tuntisin.

kaikki yhteiset tekomme ja kaikki onnelliset hetkemme, ne jää syvälle sisälle.

Vaikka erkanemme kohta, kaikki ne on silti totta, ne jää soimaan uniini.

Kiitän sinusta iltaisin, odotan milloin näkisin, pyydän vierees enkelin.

Laulun sanat Elina ja Anneliina, sävellys Meri.