Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Puheensorinaa siellä ja täällä

Viime sunnuntaina 23.10. vietettiin helluntaiseurakunnassa naistenpäivää. Ja iloisia naamojahan sitä heti aamutuimaan tuli vastaan. Jokaisella oli pienoinen odotus päällä. Eikä vetoporukkakan tainnut ihan varmuudella tietää, mitä päivä tullessaan toisi, mutta kivastihan se meni.


Seurakunta jatkaa entisellä veroprosentillaNainen ja elämisen haasteetHannu Rädyn vierailu Kyyjärven VapaaseurakunnassaSadonkorjuun kiitosjuhlaSaarijärven seutukunta kiinnostaaYhdessä tutkimaanEläkeliiton juhlapyhäSeurakunnan tulevausuudesta keskusteltiinMikkelinpäivä on ensi pyhänä 2.10.

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Mikkelinpäivä on ensi pyhänä 2.10.

Olavi Vallivaara 30.9.2005

Mikkelinpäivä on Kyyjärvellä perheitten päivä

Mikkelinpäivä on ollut tärkeä merkkipäivä maaseutuyhteisössä. "Mikkelinä naiset pirttiin, nauriit kuoppaan ja naatit päälle." Sato tuli korjata mikkeliin mennessä. Vanha mikkelinpäivä on 29.9. ja sitä on vietetty kirkollisena juhlapäivänä ainakin 400-luvulta lähtien.Nykyisin sitä vietetään tuota päivää lähinnä sunnuntaina. Mikkelinpäivän nimi tulee enkeli Mikaelista, josta Raamattu kertoo sekä Vanhassa että Uudesa Testamentissa.Mikkelinpäivä on enkelien sunnuntai. Perhekirkko on klo 10 ja perheitten päivä jatkuu Piispalassa, jossa on ruokailu ja kuntoilu, virkistymis ja uinti mahdollisuus. Tervetuloa!