Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogitVasen valikkoKuulumiset

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Vaihtelua kouluaherrukseen

16.4.2009 4.luokka / A-M.Koskelo

Myös nelosluokkalaiset viettivät vitosluokkalaisten tavoin yökoulua 6-7.4. Nopolan koululla

"Heti kun koulu loppui, mentiin tekemään pitsaa. Sen jälkeen kun pitsat oli uunissa, tehtiin läksyt. Läksyjen jälkeen sitten syötiin pitsat. Ne oli sairaan hyviä. Sitten mentiin ulos ja oltiin lumisotaa, tytöt vastaan pojat. Kun lumisota oli ohi, lähdettiin sisälle. Sisällä tehtiin kranssia. Niitä tuli hyviä, koska niihin oli tehty huovuttamalla puput tai tiput. Ja tietenkin syötiin karkkia..." (Eerik, Elias ja Mikael)

"Iltapalan jälkeen olimme pullonpyöritystä. Kommentteja tehtävistä tuli esim. "Typerä tehtävä!", johon melkein kaikki repesivät... Sitten lojuimme ja pelasimme pelejä ja napsiteltiin karkkeja.Kun kello oli kymmenen, menimme hammaspesulle. Kun olimme pesseet hampaat, menimme "sänkyyn" ja juteltiin vielä. Ope luki meille iltasaduksi "Olllin oppivuosia". Yhdeltätoista sammutettiin valot." (Essi, Heta, Saima ja Sofia)

"Aamulla herättiin (puoli kahdeksalta viimeisest). Olimme aivan sekaisin. Menimme pesemään ittemme ja sen jälkeen menimme aamupalalle. Menimme sitten luokkaan ja pakkasimme tavarat. Vielä kerkesimme käydä ulkona ennen koulupäivän alkua ja se oli mukavaa. Koko yökoulu oli mukava." (Pinja ja Anniina)

Artun, Miikan ja Mikan mielipiteitä yökoulusta: "Oli kivaa, kun tehtiin pitsaa ja kaikkea muuta. Ärsyttävää oli, kun uni ei meinannut tulla ja Mika nukkui Artun ja Miikan päällä" :)