Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Jarkolle SM-kultaa

Jarkko Parkkonen saavutti ensimmäisen SM-kultansa perjantaina 16.1.2009 käydyissä liikuntaoppilaitosten suomenmestaruuskisoissa Jyväskylässä.


Kyky-Betset aloitti uuden vuoden uusilla tempuillaPiirikunnallinen Tikkavuosi 2009 avattuNetti-TV:ssä: SM-Liigan lentopalloa Pihtiputaalta

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Betonimylly jauhoi Tiikeri-balsamia

27.1.2009 Kyyjärven Kyky - Hannu Kalliojärvi

Argo Arak ja Saulius Astrauskas mukana vauhdittamassa Kyky-Betsetin uutta tulemista.

Kotijoukkue saalisti pisteet lauantaina Kokkolan Tiikereiltä luvuin 3-1. Syksyllä oltiin vastaan tulijoita, mutta nyt oli tahti muuttunut. 

Ensimmäinen erä ihmeteltiin ja Tiikerin tassu iski vielä tehokkaasti Mikko Keskisipilän ja Juho Toivolan syöttäessä pisteet Kokkolaan 22-25. 

Toiseen erään saatiin hyvä lähtö ja kaikki näytti toimivan. Syöttö laitettiin pahemmaksi ja naapurin keskipeli alkoi ontua vastaanoton myötä. Torjunta ja puollustus vastaavasti meillä sai tulosta aikaiseksi ja tahti jatkui loppuun saakka. 

Kolmas ja neljäs erä mentiin lähes toisen erän kaavalla. Uudet vahvistukset omalla panoksellaan ja esimerkillään saivat joukkueen luottamaan itseensä. Passarina häärinyt  Tomi Niemi pelasi kovan hammaskivun rasittamana, mutta nyt näytti miehellä olevan tahto onnistua voittamaan kipu ja ensimmäinen kotimatsi tälle vuodelle.

Yritys onnistui ja Tomi palkittiin Kykyn parhaana. Toinen suuri onnistuja tulee Soinista, Mikko Väliahon kehitys jatkuu ja kädet kävivät mallikkaasti niin torjunnassa kuin hyökkäyksissä. Tiikeri matsi päättyi Jari Kantosen ässään ja jouukue otti askeleen lähemmäksi suoraa säilimistä. Yleisöa paikalla ennätysmäärä, lähes kaksisataa.


Kalavelkojen maksu

Sunnuntai ja Kalevala Sport Kainuu kokee kolmannen elämysmatkan pohjanmaan portille. Kaksi kertaa on Kainuun miehet poistunut kotimatkalle 3-2 tappo niskassa Möksyn suunnasta. Betonimiehet olivat tylympiä ja antoivat vain erän tuliaisiksi, onhan tänne lyhyempi kuin varsinaiselle pohojanmaalle.

Kyyjärven lentismiesten voittoputki venyi jo kolmeen, erät taas 3-1. Kaksi erää saatiin hyvällä taistelulla, mutta tauolla hiipi varmaan se hyvän olon tunne. Kalevala tuli ja antoi opetuksen. Tässä sarjassa ei kannata leijua, kaveri rankaisee heti. Kaikille joukkueille pätee tämä sääntö. 

Neljänteen erään keskareiksi marssi Kyläkauppias Lampela ja ”Köngö” Koskela, molemmat kiittivät luottamuksesta ja viikonlopun tupla sai niitin. Tylyt numerot tauluun 25-11 ja pisteet myllyyn.

Kalevalaa vastaan palkittiin Argo Arak. Mies näytti kaikille miksi hän on Pärnun kapteenina toiminut. Työskentely kentällä on ammattimaista, Rajalan Pekka liberon tontilla saa arvokasta oppia. Pekka on kolmen matsin ajan kantanut Argon kanssa suurimman osan vastaanotoista. Miesten työnjako näyttää toimivan kuin olisivat pelanneet vuosia yhdessä. Saulius kolmantena uutena miehenä näyttää kasvaneen myöskin. Keskittyminen on parantunut ja joukkueen etu on nyt tärkein. Runkomiehistö on saanut  sellaiset apurit vierelleen, että kaikki hyötyy ja sen voi kyllä aistia kaukaa. Peli-ilo on löytynyt, nautitaan loput matsit kovalla tsempillä ja tehdään hieno kevät seuralle. 

Vaasan Kiisto on seuraava matkakohde, siellä ei oo vieraanvarasia isäntiä, ovat pitäneet pisteet ittellään?