Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Arvaatko, arvaatko ammattini mun....

17.11.2006 Pirkko Kotanen

Nopolan koululla vietettiin teemapäivänä yrittäjyyspäivää 16.11.2006. Luokat 0.-4. tutustuivat yrittäjyyteen erilaisilla projektipisteillä.

Teemapäivä alkoi laululla Arvaatko, arvaatko ammattini mun, jolloin jokainen henkilökunnan jäsen esitti itse valitsemansa ammatinsa ja lapset saivat arvata mikä ammatti on kyseessä. Myös osa oppilaista esitti jotakin ammattia.

Sitten oppilaat jaettiin ryhmiin ja jokainen ryhmä siirtyi omaan pisteeseensä. Yhdessä pisteessä suunniteltiin tietokoneella mainosta omalle yritykselle. Toisessa pisteessä suunniteltiin logo omalle yritykselle ja kolmannessa pisteessä mietittiin erilaisten ammattien henkilöitä. Millaisia he ovat ja mitä taitoja kukun ammatin edustaja tarvitsee. Piirrettiin myös ammatin edustaja. Neljännessä pisteessä suunniteltiin oma rakennelma yritykseksi.Viidennessä pisteessä esitetiin draaman avulla erilaisia tapahtumia ja arvailtiin mitä roolia kukin esittäjä esitti.

Lopuksi jaettiin kaikille oppilaille diplomi teemapäivään osallistumisesta.

Kaikilla tuntui olevan mukavaa ja päiväkin meni joutuisasti. Myös moni ammatti tuli tutuksi oppilaille ja mitä kaikkea yrityksen menestymisen eteen pitää suunnitella ja tehdä.