Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Oppilaskunta sai uudet edustajat!

2.9.2011 Annika Mattila / perusopetus

Nopolan yläkoulun oppilaskunta valitsi hallituksen lukuvuodelle 2011-2012.

Nopolan yläkoulun oppilaskunnan kokouksessa 25.8.2011 valittiin uudet jäsenet oppilaskunnan hallitukseen. Oppilaskunnan puheenjohtajana toimii tänä lukuvuonna Katri Pölkki (9lk) ja sihteerinä Noora Ruuska (8lk). Hallitukseen valittiin lisäksi yhdeksänneltä luokalta Anna Hänninen ja Jussi Hänninen (varalla Anneli Tuukkanen ja Hanna Noponen), kahdeksannelta luokalta Riku Vihavainen ja Juha Koivisto (varalla Anniina Ohranen ja Tilla Peuranen) sekä seitsemänneltä luokalta Pinja Muli ja Mikael Eskelinen (varalla Elias Noponen ja Lauri Karjalainen).

Tarkoitus on vuoden aikana totuttuun tapaan järjestää koulussa monenlaista toimintaa sekä lisätä oppilaiden välituntiviihtyvyyttä. Viime vuoden tapaan luvassa on todennäköisesti sähly- ja kaupunkisotaturnauksen järjestäminen, ystävänpäivä- ja vapputempaukset sekä tietenkin oppilaiden äänen esiintuominen monissa koulua koskevissa asioissa.

Ihan ensimmäisenä suunnitteilla on koulun oleskelutilojen järjestäminen uuteen uskoon ja mahdollisesti jonkin uuden pelin hankkiminen vanhan pingispöydän viereen. Suunnitteilla on tällä hetkellä myös ohjelmaa perinteiselle Jyväskylän retkelle, jonka yläkoulu tekee marraskuun lopulla. Oppilaskunta saa myös oman äänensä kuuluville syyskuun lopulla, kun oppilaskunnan hallitus pääsee kohtaamaan päättäjiä Nuoret ja päättäjät -tilaisuudessa.