Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Riihikirkko täyttyi

Juhannuksen jumalanpalveluksessa kirkko oli täynnä. Onneksi oli kaunis sää, joten ulkopuolellakin saattoi istua ja olla mukana jumalanpalveluksessa.


Juhannuksena RiihikirkkoonKiviranta on yhteinen hankeYhteisvastuukeräys tuotti huipputuloksen!Lappajärvi kierretty!Kesäillan konsertti”Laulun runsautta, kylvämättä kasvavaa”

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kodin siunaus Tervaniemessä

27.6.2010 Olavi Vallivaara

Sunnuntaina 27.6.2010 siunattiin Viivi ja Marko Humalajoen perheen koti Tervaniemessä ja samalla pidettiin tupaantuliaisseurat.

Viivi ja Marko Humalajoki ostivat talvella Viivin lapsuuskodin Taina ja Alpo Noposelta. Sunnuntaina piha täyttyi vieraista, kun vietettiin tupaantuliaisia ja sukupolven vaihdosta Pikku Tervaniemessä. Kodin siunasi khra Olavi Vallivaara ja seurapuheen piti Lauri Tuukkanen. Taivaan Isä antoi kauniin sään ja Onnen sekä siunauksen sanoin vieraat olivat Viiviä, Markoa ja pikku Kasperia omaan kotiin toivottamassa.

"Jumala on hyvyydessään antanut  kodin ja läheiset ihmiset. Siunatkoon kolmiyhteinen Jumala, Isä ja Poika ja Pyhä Henki, tämän kodin ja kaikki, jotka täällä asuvat ja vierailevat."

Toivotamme Viivi, Marko ja Kasperi Humalajoelle Onnea ja siunausta uudessa kodissa!