Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Y4 Yrittäjyys ylös yhteistyöllä

Petri Palviainen kertoi Iso-Nopolan koululla yrittäjyydestä. Yrittäjyys on mielentila, lähtee sydämestä ja on suunniteltua toimintaa.


Liikenne ja rakentaminen aiheinaYrittäjyys tutuksi koululaisilleYrittäjyys-teemapäivät yläasteellaSatutuntiOdotettu kevät saapuiNopola News on Air

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Nopola News on Air

29.03. Veikko Huumarkangas

Nopola News on Kyyjärveläisten yhteisöjen, yhdistysten ja järjestöjen ylläpitämä yhteinen verkkolehti. Tämän rinnalla toimii Nopola News on Air nettiradio.

Nettiradion mahdollisuudet tulevaisuudessa ovat todella hyvät. Ajatellaanpa vaikkapa nuorten omaa kanavaa, joka voisi toimia nuorisotalolta. Aluksi voitaisiin lähetystoimintaa harjoittaa yhden kerran viikossa. Lähetys voidaan suunnata esim. Kyyjärveläisille nuorille, jotka ovat opiskelemassa muulla paikkakunnalla. Lähetyksessä voidaan lähettää musiikkia, tiedotuksia yms. Vain mielikuvitus on rajana.

 Samanaikaisesti nuorten lähetyksen aikana voidaan lähettää myös esim. Kyyjärven Kyvyn urheilutapahtuma tai seurakunnan tapahtuma. Lähetysten vastaanottaja valitsee omalta tietokoneeltaan haluamansa lähetyksen kuultavaksi.

 Nettiradio toimintaan mukaan on halukkaita ilmoittautunut viisi henkilöä. Haastammekin henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita äänentoistosta, lähetystoiminnasta ja toimittajan ammatista ottamaan yhteyttä Nopola News toimitukseen. Osoitteeseen Vaasantie 2. Kauppakeskus Paletin yläkerta. Tai henkilökohtaisesti Veikko Huumarkankaaseen tai Irma Mäkelään.