Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Tulostekniikka Oy on Keski-Suomen vahvin yritys 2009

7.12.2009 / Työ- ja elinkeinoasiat / Tuomas Tiihonen

Suomen Asiakastieto on valinnut Keski-Suomen vahvimmaksi yritykseksi Tulostekniikka Oy:n. Kai ja Katriina Oinosen omistama Tulostekniikka Oy on kyyjärvinen, biolämpökeskuksia valmistava yritys, joka työllistää viisi henkilöä. Vuonna 1996 perustettu yritys on toteuttanut kuluvan vuoden syksyllä ensimmäisen vientiprojektinsa toimittamalla pellettilämpökeskuksen Puolaan.

20 Maakuntien Vahvinta ja joulukuun puolivälissä julkistettava Suomen Vahvin yritys ovat kaikki saaneet Suomen Asiakastieto Oy:ltä vahvimman mahdollisen Rating Alfa–luokituksen AAA. Palkittavat yritykset valittiin pk-sektorilta eli liikevaihdoltaan 2-50 miljoonan euron yritysten joukosta.

Tulostekniikka Oy:n liikevaihto on ollut viime vuosina vakaassa kasvussa ja kipusi tilikaudella 2008 jo 4,1 miljoonaan euroon. Yrityksen kasvu on ollut kannattavaa ja pitkäaikaista velkaa sillä ei ole lainkaan. Tulostekniikka työllistää yrityksen oman henkilökunnan lisäksi myös käyttämillään alihankkijoilla hyvinkin toiset viisi henkilöä.

Asiakastieto palkitsee Maakuntien ja Suomen Vahvimmat nyt jo kolmatta kertaa. Vuosina 2007 ja 2008 palkitut yritykset ovat viime aikojen taloustaantumasta huolimatta edelleen erittäin hyvässä taloudellisessa kunnossa. Vuonna 2008 Keski-Suomen vahvimmaksi yritykseksi valittiin niin ikään kyyjärvinen Betset Oy.

Kyyjärven yrityksistä 11,8% kuuluu Rating Alfa-luokituksessa vahvimpiin AAA- ja AA+-luokkiin. Heikoimpiin B- ja C-luokkiin kunnan alueen yrityksistä kuuluu 9,4%, mikä on selvästi Keski-Suomen keskiarvoa vähemmän.

Kunnan elinkeinotoimi onnittelee Kai ja Katriina Oinosta rohkean innovatiivisesta yrityksestä nousevalla teollisuudenalalla ja toivoo lämpimästi menestystä myös tulevaisuudessa.

Lisätietoja:
Tulostekniikka Oy, hallituksen puheenjohtaja Kai Oinonen, 014-471671
Kyyjärven kunta, Projektipäällikkö Tuomas Tiihonen, 040-7684258, tuomas.tiihonen@kyyjarvi.fi