Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Retkellä Karstulassa

31.5.2008 Riitta Raivio/ PK

Eskarit, eput ja toput pyörähtivät luokkaretkellä naapurikunnassa Karstulassa tutustumassa Wanhoihin Wehkeisiin.

Retkikohde oli oikein mieluisa ja lapset viihtyivät vanhojen tavaroiden parissa. Aikuisilla oli nostalginen tunnelma, sillä monet jutut olivat tuttuja lapsuuden ajoilta. Kävimme katsastamassa myös nurkkateatterin Punahilkka esityksen, joka vakuutti meidät hauskuudellaan ja yllätyksellisyydellään.
 
Tällaisia ajatuksia retki kirvoitti osallistujen mieliin:
 
Me mentiin Karstulaan R. Uusisalon linkillä. Sitten me mentiin Wanhoisiin Wehkeisiin. Siellä oli vanha vankila. Vankilassa oli ukko, jolla oli hirveä naama ja oli siellä kyllä auto mikä oli ihan mäsä vaikka sillä pystyi ajaa. Nurkkateatterissa oli kivaa katsoa Punahilkka, joka ei ollut oikea Punahilkka näytelmä. Se oli kiva näytelmä. Sitten me mentiin syömään hienoon ravintolaa mikä ei ollut mikään ruma paikka vaan hieno. Me saatiin jäätelöt. Sitten lähettiin kotiin sillä samalla linkillä. Se oli upeeta. Kiitos!
                
Menimme luokkaretkelle Wanhosiin Wehkeisiin. Siellä oli vanhoja autoja, vanhoja radioita, vanhoja vaatteita ja muita tavaroita. Yksi auto oli ollut elokuvassa. Se oli rytätty molemmista päistä. Siellä oli myös vanha putka. Kun ne oli tutkittu menimme pihalle juoksemaan kesäteatteria katsomaan. Sitten syömään. Me syötiin Wanhoissa Wehkeissä lihapullia, perunamuussia ja salaattia. Jälkkäriksi saatiin jäätelöä. Sitten me katsottiin Punahilkka teatteri. Se oli hauska. Sitten me lähdettiin.
P.s. rytätyllä autolla pystyi ajaa.
                
Wanhat Wehkeet kivoja ovat kun niitä katsella saa! Kävimme Wanhoissa Wehkeissä Karstulassa. Siellä oli kivaa. Saattin jo oikein jäätelöt. Nähtiin kameroita, autoja, puimureita, moottoripyöriä ja niinpoispäin. (En edes muista kaikkia asioita)

Kiitos! T: tokarit