Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogitVasen valikkoKuulumiset

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Maire Haaranen lapsiperheiden kotipalvelun työntekijä

6.4.2009 Heli Auranen

Perhepäivähoitaja Maire Haaranen on valittu lapsiperheiden kotipalvelutyöhön.

Tilapäinen lapsiperheiden kotipalvelu on tarkoitettu tuomaan apua lapsiperheille lapsen syntymän, lapsen / vanhemman sairauden ja asioiden hoidon vuoksi. Palvelun tarkoituksena on tukea lapsiperheitä. Toiminnassa pääpaino on lastenhoitotyössä ja siihen liittyvissä perheen päivittäisissä kotitöissä.

Palvelu tilataan päivähoidon ohjaaja Heli Auraselta puhelimitse aamuisin klo 8-9 ja iltapäivisin klo 12-15.40 välisenä aikana numerosta 044-459 7095. Heli Aurasen ollessa estynyt tehtäviä hoitaa Erja Kurkilahti.

Kotipalvelun työntekijä Maire Haarasen viikkotyöaika on 38.15. Päivittäinen työaika on enintään kahdeksan tuntia ja työaika tehdään klo 7.00 ja 17.00 välisenä aikana. Mairen ollessa sairaana tai vuosilomalla, perheellä on oikeus käyttää tilapäistä hoitoa päiväkoti Muksulassa. Tilapäinen hoito (24 h/kk) ei vaikuta lasten kotihoidon tukeen.

Kotipalvelun asiakasmaksu määräytyy käynnin pituuden mukaan seuraavasti:
              - 0-2 h 4 €/pv
              - 2-5 h 10 €/pv
              - yli 5 h 15 €/pv

Palvelu on maksutonta lapsen syntymän yhteydessä 5 arkipäivältä ja kotona hoidettavan alle 3-vuotiaan lapsen perhe saa viisi maksutonta päivää kotipalvelua lastenhoitoon vuodessa. Päivähoidossa oleven lapsen sairauden ajalta palvelu on maksuton (maksaa päivähoitomaksua).