Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Puheensorinaa siellä ja täällä

Viime sunnuntaina 23.10. vietettiin helluntaiseurakunnassa naistenpäivää. Ja iloisia naamojahan sitä heti aamutuimaan tuli vastaan. Jokaisella oli pienoinen odotus päällä. Eikä vetoporukkakan tainnut ihan varmuudella tietää, mitä päivä tullessaan toisi, mutta kivastihan se meni.


Seurakunta jatkaa entisellä veroprosentillaNainen ja elämisen haasteetHannu Rädyn vierailu Kyyjärven VapaaseurakunnassaSadonkorjuun kiitosjuhlaSaarijärven seutukunta kiinnostaaYhdessä tutkimaanEläkeliiton juhlapyhäSeurakunnan tulevausuudesta keskusteltiinMikkelinpäivä on ensi pyhänä 2.10.

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Seurakunta jatkaa entisellä veroprosentilla

Olavi Vallivaara 20.10.2005

Kirkkovaltuusto kokoontui 20.10.2005.

Kyyjärven seurakunnan kirkkovaltuusto päätti yksimieliseti, että vuoden 2006 veroprosentti säilytetään entisellään eli 1,75%. Näin on ollut seurakunnassa jo 1980-luvun lopulta saakka. Se on maaseutuseurakuntien keskitasoa. Pylkönmäellä on 2,0%, Kivijärvellä 1,90% ja Karstulassa 1,75%. Kirkkovaltuusto jatkoi keskustelua Saarijärven-Viitasaaren seutukuntien yhdeksän seurakunnan yhteistyöprojektin nykyvaiheesta. Yhteistyöprojekti jatkuu tämän syksyn ja projektin vetäjä Olavi Vuori tekee esityksen loppuvuodesta.Todennäköisin vaihtoehto on Saarijärven rovastikunnan kuuden seurakunnan yhteinen seurakunta. Kolmen Koon Karstulan-Kivijärven ja Kyyjärven yhteinen seurakunta on neuvotteluissa myös Kyyjärven taholta torjuttu. Kyyjärven kunnan tekemät ratkaisut sitovat myös seurakuntaa. Itsenäisenä seurakuntana jatkaminen vielä muutamia vuosia oli myös esillä. Tärkeintä on kuitenkin, että seurakunnallinen toiminta jatkuu Kyyjärvellä oli ulkoiset muodot mitkä tahansa. Päätöksiä tehtäneen aikaisintaan loppuvuodesta tai viimeistään helmikuussa 2006.