Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Easyriders MCC Kyyjärvellä

7.5.2008 Aaro Toppinen - Kyyärven mediamyllärit ry

Kromi kiilsi ja massiiviset soundit täyttivät ilman, kun...

Easyriders MCC:n Harrikkamiehet ja -naiset kokoontuivat Kyyjärvelle vuosikokoukseen lauantaina 3.5.2008 entisen Mikojanin linnan maisemiin. Parhaimmillaan paikalla oli neilisenkymmentä Harley Davidsonia kuskeineen ympäri Suomea.

Kotkan Arja Sopukka Grilliltä, linnan naapurista, vinkkasi, että käypä ottamassa kuvia ja tee juttu. Kiitos vinkistä Arjalle. Yhtään ei pelottanut karauttaa mopuletilla Harrikoiden sekaan :).

- Ihan normaaleja työssäkäyviä ihmisiä tässä ollaan, joilla Harrikat ovat harrastuksena, totesi eräs osallistuja, kun jutun alkuun päästiin.  Easyriders MCC on yksi Suomen vanhimmista moottoripyöräkerhoista. Kerhon sivuihin voi tutustua osoitteessa http://www.tuurinasema.fi/easyriders/

Vuosikokousta kerholaiset saivat viettää hienossa säässä, sillä koko vapuna ajan aurinko paistoi täydeltä terältä ja lämmintä oli parikymmentä astetta.

Linnan tunnelmallinen ilmapiiri sopii hyvin erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Omistajien mukaan jatkossa linnaa on tarkoitus vuokrata esimerkiksi juhlien järjestämiseen. Linnan tulevista suunnitelmista on tarkoitus tehdä erikseen juttua lähiaikoina.

Viime kesänä markkinoilla oli upea rivi Pappatuntureita Petäjävedeltä, saapas nähdä onko tänä kesänä Harrikoita. Kuulostellaan.

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, joten vilkaiskaapa myös ne.