Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyypartion pilkkikisat

9.3.2011 Eevaliisa Hakola/Kyypartio

Lauantaina 12.3. klo 11-13 Sataman rannassa partiolaiset narraavat kaloja tai sitten toisinpäin...

Sinä partiolainen, pyydä koko perheesi mukaan ja tulkaa yhdessä paikalle. Kilpailuun saa osallistua myös muu perhe, tosin aikuisille ei ole omaa sarjaa, eihän ne edes sais kalojakaan.. kun ne nappaa vaan lasten pitämiin onkiin:)

Kisa alkaa sitten pian klo yhdentoista jälkeen, heti kun säännöt yms. on saatu tiedotettua. Kilpailuaikaa on ruhtinaallinen 1 tunti. Kisataan siitä kalojen määrästä mutta jos puntari on lähtenyt rantaan mukaan saatetaan kilpailla myös saaliin painosta. Suurimman kalan palkintokin on luvassa, mutta ei sitä pienintäkään tirriä kannata avantoon takaisin nakata, sillä sillä voi voittaa kilpailun pienimmän kalan palkinnon!

Jäällä tarvitaan kairaa, ja etenkin sitä käsiparia, joka sitä kairaa heiluttaa! Sitten pitää muistaa kerrospukeutuminen, tuulee siellä Sataman rannassa kuitenkin. Tänään ainakin tuuli jäällä niin paljon, että pääni on vieläkin jäässä... ja mulla oli kaik varusteet ja pipot paikoillaan! Tarvitaan myös jonkinsortin pilkkimisvermeet eli se, mitä siellä avannossa uitetaan. Ja muistakaa ne ällötykset, toukat! Ja tyhjä kalapussi!

Eikä kannata unohtaa tärkeintä eli eväitä. Termakkarista on saletisti mukavaa ottaa jotain lämmintä juotavaa kera eväsleipien. Ja Kypan virallinen halonhakkaaja on touhunnut jo puut valmiiksi eli nuotiolla voit paistella makkaraa, jos sellaista eväspussistasi löytyy.

Toivotaan, että lauantainakin vielä paistaa, ja jos ei aurinko niin ainakin nuotio:) Ja hymyhän lämmitää muuten vaan, aina!

Tervetuloa!