Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kolmosten yökoulu

Riitta Raivio 8.5.09

Luokassa oli vipinää ja säpinää. Jännitys tiivistyi, sillä kolmosten elämän ensimmäinen yökoulu oli alkamassa. Kyllä tätä oltiinkin jo odotettu innolla ja hartaasti.

Kävelimme Palettiin ostamaan karkkeja ja syömään pitsaa. Pitsan jälkeen saatiin jäätelöä. Saatiin olla vapaasti kaupassa ja sen jälkeen kävelimme takaisin koululle. Koululla oltiin kurpitsa kotona.

Joona, Oskari, Benkku ja Juuso

 

Koulu loppui kolmelta. Puoli tuntia sen jälkeen petasimme patjat. Sitten lähdimme Palettiin pizzalle. 

Vähän päälle viis olimme koululla. Keinuttiin,pelattiin jalka-palloa ja hypitiin hyppy-naruilla.Olimme myös sisällä meillä oli tavallaan koulun olympialaiset. Olimme esim. peppu-lentopalloa, juoksua, aarteenetsintää. Söimme pannaria,

jätskiä ja kermavaahtoa. Nam nam! Sitten menimme nukkumaan. Luimme Aku Ankkaa tosi pitkään. Oli hauskaa. Meillä oli myös näytelmä. Esitimme kriitikkoja arvostelemassa ruokia. YÖ meni hyvin ja kaikki meni kuin siivillä.

Ostimme paljon karkkia ja söimme niitä. Leikimme piilosta ja Ville meni Emmin makuupussiin. JA Emmi suuttui! Nautimme yöstä koska se meni niin hyvin.

 Pekka, Arttu, Kalle, Ville ja Valtteri

                                                         

Koulu loppui kolmelta ja sen jälkeen alkoi yökoulu. Yökoulusta menimme kotipizzaan siellä söimme pizzaa. Kaikki kolmasluokkalaiset söivät puolikkaan pizzan. Kun olimme syöneet pizzan  saimme ilmaiset jäätelöt. Kun olimme syöneet jäätelöt menimme karkkipistokseen ostamaan karkkia. Kävimme myös Salessa ostamassa kaikenlaista herkkua. Sen  jälkeen menimme Paletin pihaan leikkimään liukumäkeen hippaa. Sitten lähdimme reipasta kävelyä koulun pihaan mutta pojat hidastelivat. Kun tulimme koulun pihaan söimme herkkuja mitä olimme ostaneet Paletista. Arttu ja Ville söivät hirveästi karkkia. Pihalla me saatiin leikkiä vapaasti. Sen jälkeen leikimme sisällä piilosta Ville meni Emmin makuupussiin piiloon yksi luokkalainen meni Emilian  patjaan.

Pojat söivät pihalla melkein kaikki herkut sitten menimme sisälle leikkimään vapaasti.

Emmi, Emilia, Jessica, Moona ja Sofi

 Meillä oli ekaksi illan tapahtumina juoksukilpailuja. Sen jälkeen oli istumalentopalloa. Sitten oli oppilaiden omia näytelmiä. Ja sitten meillä oli visailuja ja kisailuja. Ja sen jälkeen herkuteltiin. Herkuttelemisen jälkeen meillä oli aarteen etsintää. Sitten laitettiin pyjamat päälle ja pestiin hampaat ja mentiin nukkumaan!                      

 Heli, Mikael, Aleksi ja Johanna

 

Onnistuneen projektin jälkeen on tapana antaa kehuja ja tunnustuksia, joten erityiskiitos yrityskummillemme Cafe Restaurantin Päiville ja Juhalle. Tunsimme itsemme tervetulleiksi vierailulle ja pizzahan oli mahottoman hyvää!

           

                      Pizzat uunissa rapeiks paistuu

                      meidän suissa hyviltä maistuu.

                      Täytteeks kinkkuu, kalaa ja lihaa

                      pizzaa ei kukaan koskaan vihaa.

                      Tähän se runo tänään stoppaa

                      muuten minä rakastan soppaa.

                       M.N.


Kiitokset myös ”vanhuksille” tavaroiden roudaamisesta. Satu oli satumaisen taitava ropsun paistaja ja Hannu laski poikien kanssa menestyksekkäästi lampaita höyhensaarilla. Keittiön väelle kiitos maittavasta aampalasta.

Ennenkaikkea ope haluaa kiittää kullanmurujaan kolmosia mukavista ja riemukkaista yhdessäolon hetkistä!