Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Runoja ja kahvia

Kyyjärven helluntaiseurakunnan pastori Mirjam Huotari on julkaissut toisen runokokoelmansa, joka tuli nyt kesäkuussa ulos painosta. Kokoelma on nimeltänsä Elämää.


Juhlat juhlittuVuonna1971 ripille päässeitten kokoontuminenKonfirmaatiojuhla kirkossaJuhlimaanMitä kummaa?Rippileiri LapissaHautausmaan kukkapäivä35-vuotta sitten ripille päässeitten juhlaHelluntai on seurakunnan syntymäpäivä

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Helluntai on seurakunnan syntymäpäivä

Olavi Vallivaara 3.6.2006

Helluntaipäivää vietämme sunnuntaina 4.6.2006. Kotikirkossa on Herran kansan juhla, messu.

Helluntai on joulun ja pääsiäisen ohella vanhimpiä kristikunnan juhlapäiviä. Päivän ajankohta määräytyy Raamatun kertomusten mukaan 50 päivää pääsiäisestä. Silloin opetuslasten päälle vuodatettiin näkyvällä tavalla Pyhä Henki ja ensimmäinen kristillinen seurakunta syntyi Jerusalemiin. Helluntai on ollut vuodesta 1992 lähtien vain yksipäiväinen juhlapyhä. Sana helluntai tulee meille ruotsinkielestä ja tarkoittaa pyhää päivää. Helluntain messussa, kotikirkossa, on oman seurakunnan työntekijöiden lisäksi Tähkät- kuoro, isoset ja rippikoululaiset. Jp:n jälkeen juomme helluntaikahvit seurakuntasalissa ja rippikoulu jatkuu kirkossa. Tervetuloa kristillisen seurakunnan syntymäpäiväjuhlille omaan kotikirkkoon!