Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kansalaimediasta kiinnostuneet....

... perjantaina 28.3.2008 klo 17.00 alkaen Myllylle. Netti-TV lähetys käynnissä jo nyt ja painikehan löytyy Nettiradion alta. Tervetuloa paikanpäälle tutustumaan.


Liity jäseneksi Kyyjärven Mediamyllärit ry:nPisti silmään...Haja-asutusalueiden laajakaistat

Yhteistyökumppanit

Kansalaimediasta kiinnostuneet....

27.3.2008 Aaro Toppinen - Kyyjärven Mediamyllärit ry

... perjantaina 28.3.2008 klo 17.00 alkaen Myllylle. Netti-TV lähetys käynnissä jo nyt ja painikehan löytyy Nettiradion alta. Tervetuloa paikanpäälle tutustumaan.

Kyyjärven Mediamyllärit ry ja Nopola News osallistuivat marraskuussa 2007 Mikkelissä järjestettyyn kansalaismediaa käsittelevään valtakunnalliseen tilaisuuteen. Marraskuun numerosta löytyy lisätietoja reissusta.

Tilaisuudessa keskusteltiin mm. mahdollisesta valtakunnallisesta kansalaismediayhdistyksen perustamisesta. Kokouksen jälkimainingeissa syntyi www.kansalaismedia.fi nettiosoite sekä tällä hetkellä voimakkaasti kasvava www.sometu.ning.com Sometu on lyhenne sanoista Sosiaalinen media oppimisen tukena. Yhteisöön on tällä hetkellä liittynyt jo lähes 300 henkilöä eri puoliltä Suomea ja maailmaa.

Verkosto on järjestänyt aiemmin kaksi palaveria, joihin on voinut osallistua myös etänä verkon välityksellä Abobe Connect Pro -ohjelmalla.

Tekniikka asettaa aina omia haasteitaan, mutta vanha sanonta kuuluu: Vain tekemällä oppii. Huomenna perjantaina järjestetään siis kolmas kokous, jossa aiheena on kansalaismedia. Alustukset on pyydetty Miämedialta (www.miamedia.fi) , Palana pelissä -portaalilta (www.palanapelissa.net) sekä Nopola Newsiltä. Mikkelissä olijat voivat kokoontua Otavan opistolle ja täälläpäin seikkailevat voivat poiketa Myllylle.

Testejä on tarkoitus tehdä ja katsotaan saadaanko jonkinlaista kuvaa netti-TV:n välityksellä liikkeelle tai saadaanko striimiä nettiradion puolelle. Liikkuvia osia on taas riittävästi :)

Lisätietoja myös osoitteessa www.sometu.ning.com