Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Syntymäpäivät kirkossa

Tänä vuonna 70-vuotta ja 75-vuotta täyttävien yhteistä syntymäpäiväjuhlaa vietettiin Kyyjärven kirkossa sunnuntaina 24.10.



Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Get the Flash Player to see this player.

Katso lisäkuvat   

Syntymäpäivät kirkossa

24.10.2010 Olavi Vallivaara

Tänä vuonna 70-vuotta ja 75-vuotta täyttävien yhteistä syntymäpäiväjuhlaa vietettiin Kyyjärven kirkossa sunnuntaina 24.10.

Juhlat aloitettiin messulla kotikirkossa. Messu on aina Jumalan kansan juhla ja aivan erityisesti se oli sitä syntymäpäiväjuhlaan kutsutuille. Messun jälkeen juotiin täytekakkukahvit seurakuntasalissa ja jatkettiin pienellä juhlahetkellä kirkossa. Vuonna 1935 syntyneitä seurakunnan jäseniä on 16 ja vuonna 1940 syntyneitä 10. Salme Tanskanen lauloi juhlassa ja Arvo Ulvo esitti kiitossanat. Suomen siniristilippu liehui salossa kuin juhlaa juhlistaen, YK:n päivän merkeissä.

Viime syksynä vietettiin ensi kerran vastaavia juhlia 70-vuotiaiden aloitteesta. Hyviä perinteitä vaalitaan! Jos Jumala suo niin ensi vuonna 70-ja 75-vuotta täyttäviä kutsutaan yhteiseen juhlaan syksyllä. Kotikäynnillä ei käydä muuta kuin pyydettäessä.

Onnea ja siunausta tänä vuonna 70-ja 75-vuotta täyttäneille ja vielä täyttäville!  Niillekin, jotka eivät päässeet juhlaan mukaan.