Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Nopolan koulun oppilaat KLL:n aluemestaruuskilpailuissa

19.09.2005 Tuija Vähämöttönen/Pirkko Kotanen

Nopolan koulun oppilaita Koululiikuntaliiton kisoissa Karstulan urheilikentällä 15.9.2005.

Torstaina 15.9 pidettiin Karstulan urheilukentällä vuosiluokkien 3-6 yleisurheilun aluemestaruuskilpailut vuosimallia 2005. Kyyjärveltä Nopolan koulua oli edustamassa upea 24 oppilaan joukkue.

Koululiikuntaliiton (KLL) kisoihin osallistui urheilijoita mm. Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven, Kyyjärven, Saarijärven, Viitasaaren kouluista. Paikanpäällä oli siten useita satoja urheilijoita, joten tunnelma oli taattu. Kilpailulajeina oli kaikilla luokilla 60m ja 600m. Lisäksi kolmoset kilpailivat pituudessa, neloset kuulassa, viitoset korkeudessa ja kuutoset keihäänheitossa. Kilpailupäivä oli kolean tuulinen (+6C), mutta onneksi sade jätti meidät rauhaan. Verryttely ja lämmön ylläpito olikin yksi päivän avainteemoista.

Kisat sujuivat koulumme osalta upeasti, sillä kotiin tuotiin kulta-, hopea- ja pronssimitaleita. Kultaa voitti Mäntysen Jani (kuula) ja Aumasen Sami (korkeus). Hopean kaulaansa sai Korpeisen Atte (60m), Hännisen Jussi (pituus) ja Palomäen Jenna-Mari (60m). Toisen mitalin, pronssisen sellaisen, taisteli itselleen Korpeisen Atte (600m). Onnittelut mitalisteille.

  

Lisäkiitoksen ansaitsevat myös huoltojoukot, eli Korpeisen Ulla, sekä Uusisalon Anne ja Jari.