Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppanit

Paikallisosuuspankki vahvasti mukana Mediamyllyn toiminnassa

9.1.2008 Kyyjärven Mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Pankki lahjoitti mylläreille värilasertulostimen, skannerin ja muuta pientavaraa.

Kyyjärven paikallisosuuspankin johtaja Urpo Ojala soitti ja kysyi, olisiko myllyllä tarvetta pankin käytössä tarpeettomiksi jääneille tietoteknisille laitteille. Totta kai oli, sillä jo pitkään oli mietitty esimerkiksi esitteiden ja mainosmateriaalien väritulostusta. Lahjoituksen myötä ongelma ratkesi kertaheitolla. Myös skannerille oli tarvetta, sillä tähän saakka Irma on käyttänyt omaansa skannaillessaan vanhoja valokuvia, yritysten logoja ja muuta materiaalia Nopola Newsin sivuille. Lahjoitusta vastaanottamassa olivat Kyyjärven Mediamyllärit ry:n uusi puheenjohtaja Erkki Koivisto, yhdistyksen työntekijä Irma Mäkelä sekä yllekirjoittanut.

Verkkopankki -koulutusta luvassa

Jo aiemmin pankki on ollut mukana Mediamyllyn toiminnassa sijoittamalla seitsemän muun yrityksen tavoin luokkaan tietokonelaitteiston, jota vastaan luokka on tarvittaessa yrityksen käytössä. Pankin ja mylläreiden lähiajan tavoitteena on järjestää luokassa verkkopankin käyttökoulutusta. Kolutustarvetta näyttäisi olevan, sillä etenkin ikääntyvältä väestöltä ja tietokoneiden käytön vast'ikään aloitteneilta on tullut kyselyjä kyseisen koulutuksen järjestämisestä. Mediamyllärit varaa tilan ja laitteet, pankki kouluttajan. Mielestämme jälleen loistava esimerkki yrityksen ja kolmannen sektorin toimijan yhteistyöstä, josta hyötyvät kaikki osapuolet.

Ideoinnissa on hauskaa se, että aika äkkiä mopo karkaa käsistä. Niin nytkin, sillä puheissa vilahteli jo sijoitusiltamien järjestämistä sun muuta. Mutta verkkopankki -koulutuksella kuitenkin aloitetaan. Tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan Nopola Newsin sivuilla myöhemmin.

Kyyjärven mediamyllärit ry kiittää lämpimästi paikallisouuspankkia lahjoituksesta ja toiminnan tukemista. Tästä on taas hyvä jatkaa.