Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Suomenselkämessuilla tasokas työ- ja yrittäjyysseminaari Kyyjärvellä

17.5. 2010 Teppo Leinonen

Seminaari järjestetään 17.7. klo 13–16 Nuopparilla

Kyyjärvellä järjestettävien Suomenselkämessujen yhteydessä heinäkuussa kuullaan myös valtakunnantason korkeatasoisessa seminaarissa työn ja yrittäjyyden merkeissä. Työ- ja elinkeinoasioihin profiloituneen kunnnan seminaarissa puhumassa ovat, ministerit Mauri Pekkarinen ja Henna Virkkunen sekä kansanedustaja Tuula Peltonen ja Kyyjärven paikallisen työ- ja elinkeinoprojektin vetäjä Janne Pulkkinen. Erityistä mielenkiintoa tilaisuuteen tuo mikäli mainituista puhujista ministeri Pekkarisen titteliin on siihen mennessä lisätty sana ”pää”.

Nykyisen elinkeinominesteri Pekkarsien aiheena seminaarissa on ”Julkinen valta elinvoiman edistäjänä”. Opetusministeri Virkkunen puolestaan puhuu otsikolla ”Talouskasvu ja työllisyys, mitä on ratkaistava?” Kansanedustaja Peltonen sen sijaan keskittyy otsikkonsa mukaisesti aiheeseen ” työelämä, jaksaminen ja työmarkkinoiden haasteet”. Seminaarin viimeisenä pääpuheenvuorona projektijohtaja Pulkkinen selvittää Kyyjärven mallia otsikolla ”Kunnallisen työ- ja elinkeinopolitiikan uusi suunta.” 

Tilaisuuden alussa kunnanjohtaja Matti Muukkonen johdattelee aiheeseen ja loppukeskustelun vetää kunnanhallituksen puheenohtaja Jouko Huumarkangas. Kyyjärven nuorisotalolla järjestettvä seminaari on kunnanjohtaja Muukkosen mieleen. ”Kunnassamme työ- ja elinkeinopolitiikka on ollut keskeinen painopiste, erityisesti viimeisen puolentoista vuoden aikana. Olemme saaneet paljon huomiota uudenlaisen ajattelumme lanseeraamisesta. Nyt haluamme olla levittämässä hyviä käytäntöjä myös muualle. Kahden ministerin vierailu Kyyjärvellä onkin mitä mainioin osoitus siitä, että mallimme kiinnostaa myös valtakunnallisesti”, toteaa kunnajohtaja Muukkonen. 

Lisätietoja: Teppo Leinonen, teppo.leinonen@kyyjarvi.fi, 045-1108831 ja Matti Muukkonen matti.muukkonen@kyyjarvi.fi, 050-3522394