Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Satutunti ja Draamaesitys

29.4.2010 Maarit Ohranen / Kirjasto

Kirjaston alkuviikko on touhua täynnä. Maanantaina satutunti perheen pienimmille. Tiistaina draamaesitys luovasta kirjoittamisesta kiinnostuneille.

Satutunnilla 3.5. näemme pienoisnäytelmän, jota jo aikaisemminkin mainostettiin. Tuolloin susi-hukka sairastui eikä päässyt vierailemaan kirjastolle. Nyt susi on tervehtynyt ja tulee ystävänsä kanssa tervehtimään satutuntilaisia. Tulehan paikalle klo 10.00, niin nähdään, kenet susi on ottanut mukaansa.

Tiistaina 4.5. klo 18.00 kirjastolla Draamaesitys: Naisten silmin. Esityksen takana on kolme naista, jotka  edustavat lapualaista luovan kirjoittamisen piiriä: Lapuan lyijyä. Esitys koostuu piirin kirjoittaman kirjan, Naisten silmin, teksteistä. Esitys kestää noin tunnin ja on maksuton.

Naiset kertovat esityksestään seuraavaa: "Toivomme, että esityksemme ja kirjamme "Naisten silmin" rohkaisisi muitakin pöytälaatikkokirjoittajia perustamaan kirjoittajapiirejä tai kokoontumaan ns kirjoittajatreffejen merkeissä, kirjoittamaan yhdessä, lukemaan toisille ääneen ja vaikka tekemään yhdessä kirjan. On hyvin palkitsevaa lukea oma tarina tai runo toisille, kokea yhteisyys, joka muiden harrastajien kanssa syntyy. Toivomme myös, että kuulijat jakaisivat yhteisyydentunnetta kuunnellessaan, kun luemme heille katkelmia naisen elämästä, naisen monista rooleista."

Sinä, joka olet kiinnostunut kirjoittamisesta , tulethan paikalle kuuntelemaan ja ajatuksia vaihtamaan. Saattaapa kupponen kahviakin valmistua kielenkantoja irroittelemaan.