Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Muistoseurat Nurmijoella

30.5.2010 Olavi Vallivaara

Pirkko ja Jorma Keskitalon kodissa Nurmijoen Jokelassa muisteltiin Tyyne ja Onni Viikkiä ja oltiin Jumalan sanan ääressä.

Tyyne Vilhelmiina Viik e.Huttunen kuoli 5.6.2009. Hän oli kuollessaan 87 vuotias. Tyyne syntyi Kumpulassa 30.3.1922. Hän avioitui Onnin kanssa vähän ennen sodan syttymistä 1941. Kun Onni puoliso tuli ensi kerran lomalle, häntä odotti vaimon lisäksi Katri tytär. Kumpulassa ensimmäinen koti oli Eteläaho ja sitten rakennettiin oma koti Onnela. Nurmijoelle muutettiin v.1952 Jokelaan, rintamamiestilalle, joka rakennettiin ja raivattiin. Tyyne teki elämäntyönsä maatalon emäntänä ja perheen äitinä. Hän oli avioliitossa Onnin kanssa 65 vuotta. Avioliitosta syntyivät lapset: Katri,Oili,Pirkko ja Inga. Tyyne joutui saatelemaan tyttärensä Ingan ja Oilin viimeiselle matkalle ja Onni puolisonsa v.2006. Vuosi on kulunut nyt Tyyne äidin ja mummon sekä monille läheisen ihmisen kuolemasta. Äidin kaipaus tuntuu vieläkin, mutta myös kiitollisuus yhteisistä vuosista.

Kirkkoherra puhui Kolminaisuudenpäivän epistolan johdolla, yhdessä laulettiin äidin ja isän lempivirsiä kanttorin johdolla.  Meidän monien mielissä oli muistot eletystä elämästä ja lapsuuden kultaisista vuosista.