Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Vetreitä pelimiehiä vuosien takaa

10.2.2006 Aaro Toppinen

Vain yksi kuvan henkilöistä astuu kentälle sunnuntaina, kun Kyky-Betset kohtaa Himangan Urheilijat.

Kunnan pölyisistä arkistoista löytyi oheinen kuva 1980-luvun lopulta tai 1990-luvun alusta. Jos joku muistaa tarkemman vuoden niin lisätään se tähän sitten; Info sivun alta löytyy palautepainike. Kuvassa kunnan puulaakijoukkue valmistautuu kohtaamaan vastustajansa. Erilaisia työ- ja kyläjoukkueita oli parhamillaan alun toistakymmentä, jotka syksyn ja kevään mittaan ottelivat Kyyjärven mestaruudesta. Miten pelissä kävi tai kuka oli vastassa, siitä ei ole tietoa.

Noihin aikoihin maanantaisin annettiin pallolle kyytiä "köllikkäillassa", tiistaisin oli nuorten ja aikuisten harjoitukset, keskiviikko taisi olla vapaa, torstaisin puulaakipelit ja viikonloppuisin sarjapelit. Varsinkin miesten sarjapeleissä, tunnelma nykyistä pienemmässä kotisalissa oli käsin kosketeltavissa. Näin ainakin vierasjoukkeen pelimiehet väittivät, kun kotijoukkueen kannattajat riippuivat paidassa kiinni syöttötilanteessa.

Mutta palataanpa nykypäivään eli sunnuntaina 12.12 siis Kyky-Betset vs. Himangan Urheilijat Kyvyn kotisalissa alkaen klo 19.00. Lasse ja nettiradio paikalla tuttuun tapaan. Nettiradio painikkeen alta löytyvät nyt myös tulevat lähetykset.