Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Nelosten luokkaretki

27.5.2009 4.luokka / A-M.Koskelo

Keskiviikkona 20.5. alakoulun oppilaista kaikki muut paitsi kuutoset retkeilivät kuka missäkin. Me nelosluokkalaiset teimme päivän retken pyöräilemällä omalla paikkakunnalla.

"Ihan ensimmäisenä menimme tutustumaan Honkalehdon kievariin. Siellä oli paljon tosi vanhaa tavaraa ja ulkorakennuksia. Sisällä talossa oli urut, ja urkupenkin alta löytyi potta. Aila kertoi paljon mielenkiintoista rakennusten historiasta. Saimme lisäksi piparia ja mehua." (Arttu ja Miksu)

Oppilaat olivat niin innostuneita, että välillä Ailalla oli tekemistä, että hän ehti vastaamaan oppilaiden kysymyksiin. Vierailu oli oikein mielenkiintoinen ja antoisa. Kaunis kiitos Ailalle, kun saimme käydä!

"Kun oltiin käyty kievarissa, menimme kaikki syömään Palettiin. Kaikkien mielestä ruoka oli hyvää. Saimme jälkiruoaksi jätskit, ja sen jälkeen pyöräilimme open kotiin jatkamaan luokkaretkeä." (Mika ja Elias)

Open kotona oli ohjelmassa olympialaiset, jotka oli järjestetty yhteistyöllä. Jokainen pari oli miettinyt yhden lajin, joten näin ollen olympialaisista muodostui seitsenottelu. Kaikki osallistuivat jokaiseen lajiin: estejuoksuun, kananmunan kuljetukseen, petankki-peliin, pallonheittoon, hyppynaruilla hyppimiseen, pyöröilyvisaan ja kestävyystestiin.

" Esterata oli helppo. Kaikki selvittivät melkein koko esteradan virheittä. Toinen laji oli pallonheitto ämpäreihin. Siinä oli monta sankoa ja kaikista sai eri määrän pisteitä" (Eerik ja Miikka)

Olympialaisten lopuksi jokainen sai palkinnon ja kunniakirjan. Ennen koululle palaamista herkuttelimme muurinpohjaletuilla ja jäätelöllä. Onneksi ilma suosi meitä, eikä sadetta tullut. Retki oli kaikkien mielestä onnistunut!