Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Leirielämää Uitolla

10.8.2009 Eevaliisa Hakola/Kyypartio

Täällä nähtiin, matka tähtiin! Jii äs pee leireilee! Vesi, haikki hauskaa kaikki! Huippujuttu, tää on Uitto!

Uiton leirihuuto oli ihan osuva ja jii äs pee tarkoittaa tietty Järvi-Suomen Partiolaisia. Katselen tässä leirillä ilmestyneitä leirilehtiä ja päätin juuri, että laitan ne kierrolle leiriläisten kotiin. Pitäkää pari päivää ja antakaa sitten eteenpäin seuraavalle. Huuvot - lehdestä saa kattavan kuvan leirielämästä ja kuvat ovat upeita!

Upeita olivat myös kaikki leiriläiset, kyypartiolaiset muiden mukana! Hienosti pärjäsitte vaikka kokemusta ei ole vielä paljon kertynyt. Ja KyyEki voi olla ihan huoletta, saadaan akkaporukalla puolijoukkue pystyyn, ja kasaankin! Kätevä nainen kun voi tarvittaessa lainata miehiä :) Meidän puolijoukkueteltassa oli sellanen musta aukko, joka söi päivittäin sukkia, uikkareita!  

Leiriläisen päivät oli touhua täynnä aamusta iltaan. Vapaa-aikaa tiiviistä ohjelmasta jäi vähän. Kypalaiset ottivat vapaata jättämällä yhden ohjelman väliin ja viipyilemällä savussa puuhaillen, kuin seisomalla jonottamassa ruokailuun, savumme kun söi viimeisten joukossa. Ruoka oli hyvää, erilaista kuin kotona. Minä söin maailman parasta kasvissosekeittoa! Se ei ihan pienten herkkua kyllä ollut.

Lähes kaikki meistä saivat nauttia suolla olevista tehtävistä. Savumme lukijanaiset eivät siitä innostuneet- no eivät ole äitiinsä lähteneet... Eli ne rinkasta löytyneet haisevat vaatteet saivat maistaa oikein kunnolla suota. Suo oli ohjelmista huippusuosittu ja hauska. Sudut ja seikkailijat kiersivät haikilla Salvosen järven. Matkaa kertyi 7 km. Kävelyä leirillä tuli paljon koska ohjelmapisteet olivat kaukana alaleiristämme. Eipä tuo tainnut meitä haitata!

Omassa savussamme:Korvessa, tutustuimme Korpilahden tyttökuusikkoon:) ja tietysti myös Laukaan Kuunvalon Vaeltajien reippaaseen partioporukkaan. He opettivat meille partiolaulun kun pölhö leirin pystyttää ! Ihan kiva laulu... ei ollut muuten leirin ainoa kerta kun mulla oli pölhömäinen olo. Lämpimät kiitokset Laukaaseen, erityisesti seikkailijoidemme haikki valvonnasta. 

Piirileiri Uitto oli hyvin järjestetty, sää suosi, leiriläiset pysyivät terveenä ja kaikki kioskirahatkin tuli tuhlatuksi. Huippujuttu. Luulenpa, että Marjaana tai Eeva kertovat jatkossa leiristä lisää.