Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kylätuvalla juhlitaan perjantaina.

5.6. 2012 Suvi Kantonen

Niin ne vuodet vierii, tuumasi neljä vuotias Tuomaskin omilla synttäreillään ja samaa voisi todeta Kylätuvan synnystä. Viisi vuotta tulee jo kuluneeksi siitä, kun muutama tomera nainen pisti Kylätuvan toiminnan alulle Kyyjärven keskustassa.

Kukapa olisi aikoinaan uskonut, miten suosituksi paikaksi Kylätupa osoittautuu.Viiden vuoden aikana pyöritetty vapaaehtoistoiminta vaatii pyörittäjiltä paljon, mutta kaikesta näkyy, että naiset tekevät työtä sydämellään. Viikkolista on tarkkaan suunniteltu, samoin eri tehtävät, jonka mukaan jokainen ringissä oleva nainen tietää, miten toimitaan. Toiminnan tarkoitus on koko ajan ollut se, että tuotto lahjoitetaan eri kohteisiin tarpeiden ja kiireellisyyden järjestyksessä. Kohteita ja anojiakin on ihan kiitettävästi aina ilmaantunut.

Perjantaina 8.6 juhlitaan taas yhdessä Kylätuvalla.Tomerat naiset paistavat synttäreiden kunniaksi lettuja, ja niitä muuten varmasti riittää kaikille halukkaille kahvin ja mehun kera, eikä maksa paljon.Arvonnassa täytekakku, tuoton naiset lahjoittavat kesällä järjestettävien Kyyjärven markkinoiden hyväksi. Tervetuloa siis joukolla viettämään mukavaa synttäripäivää perjantaina Kylätuvalle.Ovet avoinna 10-15.