Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kyyjärven Markkinat lähestyy

Kesän odotetuin tapahtuma, Kyyjärven markkinat järjestetään heinäkuulla, ohjelmaa ja mukavaa yhdessäoloa on taas luvassa kaikenikäisille.


Heikki Luoman näytelmä Wanhat Wehkeet Areenan kesäteatterissa.5K- lukukampanjaMatkaopas tulevaisuuteenKaatuneitten muistopäivänä 2012

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Kyyjärven Markkinat lähestyy

17.6.2012 Suvi Kantonen

Kesän odotetuin tapahtuma, Kyyjärven markkinat järjestetään heinäkuulla, ohjelmaa ja mukavaa yhdessäoloa on taas luvassa kaikenikäisille.

Viime vuonna päivän päätähtenä nähtiin valovoimainen energiapakkaus Anita Hirvonen, tällä kertaa tulossa on myös pitkän keikkaputken omaava Jussi Raittinen orkestereineen. Tottakai lavalla nähdään myös kyyjärveläisiä musiikin taitajia. Anu Savela esiintyy, samoin tuore uusi bändi Aaveratsastajat, joka kokoonpano Jukka Mäkelä laulu, Jari Simola, koskettimet ja laulu, Marko Siimes rummut, Tuomas Turpeinen kitara ja laulu, Pertti Turpeinen basisti, ja Ville Eteläkari kitara. Aaveratsastajat esiintyvät markkinoiden lisäksi samana iltana myös Kalliorannan leirintäalueella.

Markkinoille on tulossa myös markkinamyyjiä, työnäytöksiä, sekä vanhojen autojen, traktoreiden ja koneiden näyttely. Sirkka Saarinen Karstulasta kehrää villaa, Lauri Lahtinen on lupautunut tekemään varapäreen kaikille halukkaille ja onhan markkinoille tulossa seppä Markus Ahola takomaan erilaisia tuotteita.

Tuttuun tapaan pajatson SM-kisat tietysti pelataan, ensin aamupäivällä alkukarsinta ja klo 15 tiukka finaali. Päivän aikana otetaan mittaa haastekisassa, josta tarkemmin sitten eri jutussa. Kyyjärven omat järjestöt ja yhdistykset ovat kiitettävästi esillä eri toiminnallaan. Maa-ja Kotitalousnaiset järjestävät kattauskilpailun Osuuspankin kokoushuoneella, MLL:n Kyyjärven osastolta on tulossa lapsille poniratsastusta ja muuta mukavaa, Kyky paistaa makkaraa, ja markkinatyöryhmä järjestää ruokailun, josta tuotto markkinatapahtuman hyväksi. Onnenpyörääkin pääsee pyörittämään markkinoilla ja koko perheen kanssa voi nauttia kesäisestä päivästä vaikka traktorin lavalla. Kyydin tarjoaa Seppo Väinämö. Häkäpönttöauton markkinoille tuo Jaakko Liupakka.

Kylätuvallakin tapahtuu koko markkinapäivän ajan. Naiset paistavat lettuja, tarjolla toki kahvia ja mehuakin. Kevään aikana Kylätuvan naiset ovat auttaneet innolla markkinakassan kartuttamisessa. Yhdessä on järjestetty arpajaisia, huutokauppa ja muuta, että riittävä määrä rahaa saadaan kasaan markkinoiden kulujen peittämiseksi. Kyyjärvellä elää onneksi puhdas talkoohenki, jonka avulla saadaan paljon iloa suurelle joukolle rasittamatta mitenkään kuntaa raha-anomuksilla. Heinäkuulla 10.7 järjestetään  vielä toinen huutokauppa.
Markkinoille voi jokainen halukas tulla esittelemään omia tuotteitaan. Hinnat  ja muut tiedot markkinapaikoista löytyy tapahtumat kalenterista (Nopola News sivulta)

Vielä siis muutama viikko ja sitten.... Kyyjärven keskusta suljetaan liikenteeltä päiväksi ja vietetään yhdessä mukava päivä markkinahumussa!