Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Muksulassa harjoitettiin ongelmanratkaisukykyä pulmapeleillä

EU/Viisari-rahoitteinen Pulmia polvesta polveen –hanke käynnistyi viime toukokuussa Karstulassa. Hankkeen tavoitteena on löytää erilaisia toimintamuotoja pulmapeleille ja luoda vuosittainen pulmapelitapahtuma Karstulaan. Hanke testasi aluksi erilaisia aktiviteetteja Karstulassa ja tarjoaa nyt parhaimpia toimintamuotoja ja pulmapelejä muille Viisarin alueen kunnille kokeiltaviksi - myös Kyyjärvelle.


MLL:N PERHEKAHVILA KOKOONTUUNuorisotalon aukioloajat keväällä 20124H-lastenhoitokurssiHaukkojen yöretkiKyyjärven tsemppari ja tsemppaajaLasten laululeikkikonsertti Mimmi-lehmän luistelukoulu ke 7.3.Kokkolaan katsomaan Robin HoodiaToppujen ja kolkkien lukujuhlatTiedemiehiä ja -naisiako?Oletko innokas osallistumaan Nopolan koulun kerhotoiminnan ohjaajaksi lv. 2012-2013?

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

4H-lastenhoitokurssi

13.3 4H/K.H

Seutukunnallinen lastenhoitajakurssi järjestetään kaksipäiväisenä alkaen la 24.3.

Sinulle, yli 14- vuotias nuori, joka haluat toimia tilapäisissä lastenhoitotöissä.

Opit mm. huolehtimaan lapsen perustarpeista,  ideoimaan leikkejä ja tekemistä eri-ikäisille lapsille, selviytymään erityistilanteista ja kiinnittämään huomiota turvallisuuteen.

Kurssi on tarkoitus järjestää lauantaina 24.3.2012 alkaen klo 9.30 ja paikka tarkentuu myöhemmin osanottajamäärän mukaan.

Kurssi maksaa 4h- jäsenille 15 € ja muille osallistujille 20 €.

Osallistumisesta saat kurssitodistuksen, joka voi auttaa tulevissa opiskeluissa tai työllistymisessä.

Ilmoittauduthan kurssille soittamalla numeroon 040-5653617/Kyyjärven 4H tai sähköpostitse kyyjarvi@4h.fi viimeistään maanantaina 19.3.