Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kansalaimediasta kiinnostuneet....

... perjantaina 28.3.2008 klo 17.00 alkaen Myllylle. Netti-TV lähetys käynnissä jo nyt ja painikehan löytyy Nettiradion alta. Tervetuloa paikanpäälle tutustumaan.


Liity jäseneksi Kyyjärven Mediamyllärit ry:nPisti silmään...Haja-asutusalueiden laajakaistat

Yhteistyökumppanit

Pisti silmään...

6.3.2008 Aaro Toppinen - Kyyjärven Mediamyllärit ry

.. muutkin kokeilevat lentopallo-ottelun nettiradiolähetystä.

www.tuhatsanaa.net :istä lueskelin nettiradioon ja podcasteihin liittyvää merkintää. Kuten lueskellessa ja surfailessa yleensä käy, eksyin jostain linkistä www.striimi.net sivustolle.

Sieltä pisti silmään, että huomenna 7.3.2008 klo 12.50 alkaen voi seurata nettiradion kautta ottelua Pielaveden Sampo2 - Mäntän Valo. Selostajana toimii Jari Ahvenjärvi. Lähetyksen tiedote näytti ylittäneen uutiskynnyksen jopa perinteisen median puolella. Sitä ihmeellisyyttä ei tapahdu näillä nurkilla, vaikka yli kolme vuotta on lentopallo-otteluita lähetetty nettriradioon ja viime syksystä jo Netti-TV:n puolellekin, mutta ei se haittaa.

Striimille tiedoksi, että www.hotsport.info :on kannattaisi laittaa linkki, jos haluaa lentopallosta kiinnostuneita kuulolle.

Onnea lähetykseen.

Ps. Viestintäteknisesti mielenkiintoinen kuva helmikuulta 2006. Pistetaulun takana Matti Försti naputtelee otteluselostusta piste pisteeltä kirjalliseen muotoon reaaliajassa luettavaksi. Taustalla kaksi nuorta miestä selostaa ottelua ranskankielellä Nopola Newsin nettiradioon. Mansikka-ahon Lassea ei tässä kuvassa näy, mutta hän selostaa ottelua suomen kielellä toiselle nettiradiokanavalle. Hyvin toimi.