Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Raimo Kytölä valmistui Teologian Maisteriksi

26.12.2011 Olavi Vallivaara

Tapaninpäivän messussa Kyyjärven seurakunta onnitteli ja toivotti siunausta tuoreelle Teologian Maisterille Raimo Kytölälle.

Kyyjärveläinen Raimo Kytölä luki itsensä Joensuun Yliopistossa nopeassa ajassa "maalarista papiksi". Hän sai maisterin paperit 13.12.2011 Joensuun Yliopistosta. Raimo on meille kaikille hyvä esimerkki, kun motivaatio on kohdalla voi mennä "läpi harmaan kiven." Jo seuraavana päivänä 14.12.2011 Perhon seurakunnan kirkkoneuvosto valitsi hänet uudeksi seurakuntapastoriksi. Entinen seurakuntapastori Lauri Huhtinen siirtyi Vetelin seurakuntaan. Raimo aloittaa työt Perhon seurakunnassa 1.1.2012. Hänet myöhemmin alkuvuodesta vihitään papinvirkaan. Raimo Kytölä on koko opiskeluajan osallistunut Kyyjärven seurakunnan jumalanpalveluselämään avustamalla ehtoollisenjaossa ja lomittanut kirkkoherraa pitäen jumalanpalveluksia. Kiitämme Raimoa monista palveluista seurakunnallemme ja toivotamme siunausta ja Taivaan Isän johdatusta tulevassa tehtävässä!

Kyyjärven seurakunnasta on valmistunut lyhyessä ajassa kolme pappia: entinen kanttorimme Jari Kuusi, joka on pappina Tampereen Hervannassa. Markus Tuukkanen, joka on pappina Raahessa ja Raimo Kytölä, joka aloittaa Perhossa. Toivotaan, että pappien sarja ei lopu.