Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kesän makein juttu

3.10 Katariina Rauma/ 4H

Kirjastossa on näytteillä todellista taidetta. Iloisen kesäiset työt piristävät sateisia syksyisiä päiviä. Mistä sitten on kyse...?

Työt ovat 4H-piirustuskilpailun "Kesän makein juttu" parhaimmistoa. Kilpailu oli käynnissä ala-asteella 1.-6. luokilla elo-syyskuun aikana. Piirustuskilpailun - tai sanoisinko kuvataidekilpailun - ajatuksena oli että lapset kuvaisivat kesän huippuhetket luovalla tavalla paperille. Apuna sai käyttää mm. kyniä, pensseleitä, liimaa, saksia ja mielikuvitusta.

Kaikki kuvaukset olivat omalla tavallaan kauniita ja niissä näkyi huolellinen tekeminen. Yllättäen , heh, meillä aikuisilla oli hieman hankala työ arvioida töitä, mutta kyllähän ne parhaat oivallukset sieltä kuitenkin löytyivät. Emme arvostelleet perinteiseen tyyliin (paras piirtäjä) vaan työstä piti löytyä "sitä jotain". Ja sen jonkin etsimisessä olivat onneksi koulun opettajat ja avustajat apuna, kaunis kiitos heille!

Jokaiselta luokalta valittiin kolme parasta. Voittaja sai 4H Topi-heijastimen ja kaksi seuraavaksi parasta saivat kunniakirjat. Ja tietysti kaikkien luokkien parhaat työt saivat oman näyttelynsä kirjastoon, kuten tuossa jutun alussa jo mainitsinkin. Näyttely on esillä viikolle 43 saakka. Kannattaa käydä vilkaisemassa!

Kiitos kaikille reippaille taiteilijoille!

Pensselein ja värikynin, on matka mielikuvitukseen lyhin. Voi sadut, haaveet kuvittaa, ihan niin kuin huvittaa. Ei tarvi jälki olla kuin taidemaalarin, tärkeintä on kuitenkin, että itse teit!