Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kehitysvammaisten kirkkopäivää vietettiin Kyyjärvellä

Tiistaina 13.5. kokoontui Kyyjärvelle iso joukko iloista väkeä koko Saarijärven rovastikunnan alueelta viettämään perinteistä kehitysvammaisten kirkkopäivää.


Jari Kuusi siirtyi uusiin tehtäviinHyvän musiikin ilta kirkossaKirkkokuoron juhla sunnuntainaÄitienpäivä3.luokka vieraili pienkodilla ja seurakunnassaJuhlapäiväÄitejä juhlittiin

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kehitysvammaisten kirkkopäivää vietettiin Kyyjärvellä

21.5.2008 Riitta Kytölä

Tiistaina 13.5. kokoontui Kyyjärvelle iso joukko iloista väkeä koko Saarijärven rovastikunnan alueelta viettämään perinteistä kehitysvammaisten kirkkopäivää.

Päivä aloitettiin messulla kirkossa. Kirkon ovella vieraita olivat vastaanottamassa ja tervetulleiksi toivottamassa Merja isoniemi ja Jukka Noponen, Marja-Leena Muhonen ja Kauko Aksela sekä Maria Paakkarinen ja Esa Noponen. Liturgina toimi oma kirkkoherramme Olavi Vallivaara ja saarnan piti kehitysvammatyön pastori Maarit Nuopponen. Hän kertoi ensimmäisen helluntain tapahtumista sekä siitä, miten Pyhä Henki nytkin vaikuttaa keskellämme.

Kirkosta siirryttiin Kivirantaan lounaalle. Timo Lahden kaunis kattaus hiveli silmiä ja ruoka riitti hyvin, vaikka ruokailijoita oli yli 170! Loistavan talkoojoukon (Sisko Pillikko, Leena Salama, Anneli Pölkki, Riitta Lintulahti ja Maire Peuranen) avulla ruokailu sujui joutuisasti ja päästiin viettämään yhteistä keväistä juhlaa.

Juhlassa oli hyvää ohjelmaa kaikista mukana olleista seurakunnista. Kyyjärviset Mirjami Noponen, Merja Isoniemi, Marja-Leena Muhonen, Maria Paakkarinen ja Kauko Aksela loivat tunnelmaa esittämällä keväisen runon. Runo- ja lauluesitysten välissä laulettiin yhdessä kevätlauluja ja pistettiinpä meidät välillä pumppaamaan ja jumppaamaankin niin, että meinasi hiki tulla. Lähtösanoissaan Maarit-pappi opetti meille ristinmerkin tekemisen ja toivotti kaikille siunattua kotimatkaa. Päivä päättyi kääretorttukahveihin. Kiitos kaikille mukana olleille ja siunattua kesää! Tavataan taas ensi keväänä yhtä isolla ja iloisella joukolla Kannonkoskella!