Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Ahon Apassit leirillä

24.6.2008 Eki Holmberg

Ahon Apassien leirilippu nousi salkoon Ahorannassa

Lähes 40  Kyypartion sudaria, vartsalaista ja johtajaa valloittivat Ahorannan pihapiirin maanantaina puolenpäivän aikaan. Aloituspäivän ohjelma lipunnoston jälkeen oli pääasiassa telttojen pystyttämistä . Sää ei oikein suosinut leirin eka päivääja järvivesi oli lievästi ilmaistuna haaleata, mutta se ei estänyt innokkaita Apasseja  uimasta (veden lämpötila +  17 C. huhhuh!!) No,ei kylmästä ongelmaa, sauna lämpimäksi ja sillä siitä vilusta selvittiin. Illalla  pidettiin iltanuotio sateen vuoksi sisällä ( katso lisäkuvat) Nuotio korvattiin kynttilöillä ja  " ei ku"  inkkarikastetta ottamaan.Ensimmäinen ilta meinasi hieman venähtää, sillä eihän se ole niin helppoa painua makuupussiin ja olla hiljaa eka iltana. Kaikesta huolimatta leiri kuitenkin hiljeni aikanaan- melkein.

Tiistaiaamu valkeni hieman kirkkaampana , mutta. Tiistain ohjelma  on jo monipuolisempi. Vuorollaan jokainen pääsee soutamaan tai huovittamaan tai pelaamaan palloa tai....... Tekemistä riittää ja vetäjillä pitää kiirettä.

Että onko ruokaa saatu? Toki, toki, sillä eväspuolesta vastaa inkkarikokki  "Kokenut Nälkä". Enpä ole huomannut,että pois olisi juurikaan tarvinnut kipata.

Leiri jatkuu torstaihin, jolloin apassit pakkaavat  juhtansa ja vaeltavat (linja-autolla) kotitanterille. Toivotaan, että aurinko hieman hellisi leiriläisiä. Lisää leiristä sen päätyttyä.

Värisevä Pöllö alias Kyy Eki