Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

MLL:n retki PowerParkiin

Tiistai aamuna 19.6.07 31 lasta ja 13 aikuista matkasi Uusisalon JP:n ohjastamalla bussilla Kyyjärven MLL:n järjestämällä retkellä Alahärmään Power Parkin huvipuistoon. MLL:n jäsenille kyyti oli ilmainen ja muut maksoivat vain 2 €/hlö.


Vielä sopisi Powerpwarkin retkelle9. luokkalaiset päättivät koulunsa hyvillä arvosanoillaHinkalon uimaranta kutsuuLukuvuoden päätösLeikkikentällePeppi vieraili Nopolan koulullaIloinen kevätjuhla

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Lukuvuoden päätös

5.6.2007 Pirkko Kotanen

Iso-Nopolan koululla vietettiin kevätjuhlaa lauantaina 2.6.2007. Perusopetuksen päätti 17 oppilasta.

Juhla alkoi perinteisellä suvi-virrellä, minkä jälkeen 9.luokan puheen pitivät Senni Mäntynen ja Tony Peltola. Puheessa muisteltiin kulunutta aikaa eskarin aloituksesta 9. luokan päättymiseen.

7.luokan oppilaat esittivät näytelmän, Koulu ennen ja nyt. Musiikkiesityksestä huoli bändi-kurssi esittämällä "Suurta Rakkautta" ja "Kevät".

Musiikkiesityksen jälkeen jaettiin stipendit. Tämän vuoden stipendit saivat seuraavat henkilöt: Betsetin lahjoittaman stipendin kiitettävästä koulumenestyksestä ja menestyksestä matemaattis-luonnontietellisissä aineissa saivat Jenni Pakka ja Petri Nissinen. Osuuspankin stipendin ahkeruudesta ja kiitettävästä koulumenestyksestä sai Senni Mäntynen. Lions Clubin stipendin ahkeruudesta ja kiitettävästä koulumenestyksestä sai Roosa-Maria Lautanen. Koulun stipendin ahkerasta koulutyöskentelystä sai Annamari Immonen. Aino Lillvisin muistorahaston stipendin menestymisestä kotitaloudessa sai Markus Muli. Pohjola Nordenin kirjapalkinnot saivat Senni Mäntynen, Petri Nissinen ja Niklas Vuorenmäki. Musiikkiopiston stipendin saivat Meri Löytönen, Johanna Oikari ja Priitta-Kaisa Vallivaara.

Katriina Oinonen ja Jaakko Uusisalo jakoivat Kyyjärven Yrittäjien stipendin kädentaidoista ja myönteisestä asennoitumisesta koulutyöhön sai Mira Kainu. Tulostekniikka Oy:n stipendin kädentaidoista sai Kaisa Noponen. Kyyjärven Yrittäjät olivat järjestäneet lukuvuoden aikana kilpailun liike-ideasta. Liike-ideasta palkittiin Andeliina Noposen idea, itseherättävä sänky.

8.luokan oppilaat esittivät kaksi runoa Suven viesti ja Kesäaamuna. Bändi esitti lisäksi "Hiuksissa hiekkaa", Down to the Waterline" ja "Viisi viikkoa".

Rehtori piti puheen juhlaväelle. "Olette kouluvuosien aikana lastanneet veneeseenne henkistä pääomaa: olette oppineet toiminaan toisten ihmisten kanssa ja ryhmässä, oppineet etsimään tietoa, saaneet kielitaitoa, olette rohkaistuneet esiintymään, ilmaisemaan omia ajatuksia eri tavoin, olette saaneet jatko-opintoihin vaadittavat tiedot ja taidot. Useimmat teistä ovat varustautuneet todella huolella ensipurjehdusta varten: olette saavuttaneet tiedolliset ja taidolliset tavoitteet hyvin ja olette ymmärtäneet opiskelun, yrittämisen ja työnteon merkityksen jatko-opintoja ja koko elämää varten. Olette parantaneet vuosi vuodelta tietojanne ja taitojanne kouluaineissa. Jokaisella teistä on vahvuuksia. Useimmilla teistä ovat olleet omat edellytykset käytössä kokonaan, muutamilla piilevinä taustalla, odottamassa sopivaa uutta haastetta. joka innostaisi käyttämään kaikkia olemassa olevia voimavaroja. Kouluvuodet ovat olleet varmasti välillä raskaitakin ja työntäyteisiä, mutta olette selvinneet urakastanne hyvin. Uskon vuosien antaneen myös paljon kokemuksia ja elämyksiä sekä onnistumisia ja itseluottamusta".

Lopuksi jaettiin päättötodistukset ja hyvästeltiin 9.luokan oppilaat.

"Toivotan teille kaikille suotuisia tuulia purjehduksessanne seuraaviin päämääriin. Ja joskus myrsky puhkeaa, se laantuu aikanaan, kunhan on kärsivällinen, tehnyt työtä veneen säilyttämiseksi purjehduskelpoisena ja valmistautunut jatkamaan myrskyn laannuttua. Uskon teidän selviävän suuremmastakin myrskystä, olette vahvoja, luotatte itseenne ja tekemiseenne. Ja pitäkää vanhempienne luona kotisatamaa, jonne voi palata jakamaan onnistumisia tai myrskyn yllättäessä palata turvaan".

Hyvää kesää oppilaille ja vanhemmille Iso-Nopolan henkilökunta