Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

M1-sarjan otteluohjelmaan muutoksia

6.1.2005 Hannu Kalliojärvi

Lentopallokausi jatkuu tammikuun 14. ja 15. päivä vierasotteluilla. Kuvassa "beachvolleyn kingi" Kristjan Kais.

Kyky-Betsetin miehet pelaavat aluksi ohjelman mukaisesti neljä kertaa vieraskentillä alkaen tuplaviikonloppuna jolloin vastaan asettuvat Kalajoki ja Pielavesi. Viikonkuluttua Raaheen Salsan vieraaksi ja 28.1. Tornioon. Koko otteluohjelma löytyy Kyky-Betsetin sivulta

 

Ensimmäinen kotiottelu on 29.1. klo 19.00 Äänekosken Urheilijoita vastaan. Tornio matsin ajankohta saattaa muuttua, siihen ei kukaan ole vielä liitosta vahvistusta antanut , mutta odotellaan.

Sarjaohjelma ei tunnu olevan ”helppo nakki” vaikka sitä on sorvattu viime kesästä asti, ihan rahan edestä sitä työtä joku Helsingin Radiokadulla sorvaa. Muistutan kuitenkin, että kaikille sopivaa ohjelmaa tuskin kukaan osaa laatia.

 

Ja sitten jännitystä tulevaan. Viikonlopun aikana sitä ootellaan puhelua Eestistä, tohtori Kristjan Kais katsoo kalenterista, onko aikataulut suotuisia sarjaohjelman suhteen. Alkuviikon kontaktissa näkyi vihreää valoa !

 

Harjoittelun ja levon rytmitystä on joukkueen sisällä haettu, eri pelaajilla on aikaa löytynyt enempi ja toisilla vähempi. Tapaninpäivänä pelailtiin turnaus kotiluolassa ja tarkoitus on ottaa yksi harjoitusottelu vielä ennen starttia. Liettuan pojat viettivät joulun ja uudenvuoden vaihteen kotimaassaan ja ovat palanneet ”työmaalleen”. Pelaajien vammat ovat muuten ohipäin.

Mikälli kaikki suunnitelmat onnistuu, Kalajoki ja Pielavesi matkoille harkitaan fanikyyditystä.

 

Pysytään kuulolla

 –hannu-