Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Herkkyyttä ja sisältöä

19.9.2012 Mirjam Huotari-Kallinki

Viime sunnuntaina Kyyjärven kirkossa kuultiin sydämellä laulettuja lauluja ja niiden väliin jaettuja ajatuksia. Eija Merilä konsertoi kivasti täyttyneelle kirkkosalille säestäjänään Ulla Pihlainen.

Itse en ikävä kyllä flunssaisena päässyt paikalle tai läsnäoloni olisi sotkenut yskänpuuskineen toisten musiikillisen nautinnnon. Nyt kirkon kivasti täyttänyt yleisö pääsi kuitenkin nauttimaan herkästä ja aidosta tulkinnasta. Palautteen mukaan niin laulut kuin niiden väliin jaetut ajatuksetkin koskettivat.


Eija Merilä on kovan tason ammattilainen, joka osaa ottaa yleisönsä ja kyyjärveläinen yleisö terästettynä vierailla lähipaikkakunnilta osasi ottaa esiintyjän. Tunne oli siis molemminpuolinen. Yleisö nautti esittäjien, Eijan ja Ullan, tulkinnasta ja esiintyjät nauttivat vastaanottavasta ja avoimesta yleisöstä.

Konsta Jylhän kanssa tehty yhteistyö nosti aikoinaan Eija Merilän hengellisen musiikin kuulijakunnan yhdeksi suureksi suosikiksi ja sunnuntai-iltana paikalle tullut joukko saikin kuulla tuon yhteistyön syntyhistoriasta. Isoäidin koskettava kertomus ja ajasta ikuisuuteen siirtyneelle lapsenlapselle omistettu laulu myös koskettivat.

Kaiken kaikkiaan on kuulostanut siltä, että kolmen seurakunnan yhteistyö kantoi hyvää tulosta. Illan konsertti oli lämminhenkinen ja hyvinkansoitettu. Musiikin avulla on ehkä helpompi pysähtyä niiden elämän tärkeimpien asioiden äärelle. Puhukoot laulut ja jaetut ajatukset vielä jälkeenpäinkin jokaiselle mukana olleelle :-)

Kuvat puhuvat enemmän kuin tuhat sanaa, joten tässä mukana jokunen Antero Ohrasen nappaama kuva konsertista muistoksi mukana olleille ja muille kiinnostuksen herättämiseksi :-)