Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogitVasen valikko

MLL:n retki PowerParkiin

Tiistai aamuna 19.6.07 31 lasta ja 13 aikuista matkasi Uusisalon JP:n ohjastamalla bussilla Kyyjärven MLL:n järjestämällä retkellä Alahärmään Power Parkin huvipuistoon. MLL:n jäsenille kyyti oli ilmainen ja muut maksoivat vain 2 €/hlö.


Vielä sopisi Powerpwarkin retkelle9. luokkalaiset päättivät koulunsa hyvillä arvosanoillaHinkalon uimaranta kutsuuLukuvuoden päätösLeikkikentällePeppi vieraili Nopolan koulullaIloinen kevätjuhla

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Iloinen kevätjuhla

29.5.2007 Olavi Vallivaara

Lasten ilo täytti kirkon kevätjuhlassa tiistai-iltana 29.5.

Esikouluun syksyllä lähtevät saivat seurakunnalta lahjaksi kirjan. Lastenohjaaja Katariina Rauma puhui lämpimiä sanoja tuleville eskarilaisille, päiväkerholaisille ja vanhemmille. Päiväkerholaiset lauloivat "Ken on luonut kukkasen". Diakonissa Riitta Kytölä aloitti puheensa aurinkolasit päässä ja sadekeppi kädessä. Hän muistutti, että tulevanakin kesänä todennäköisesti paistaa aurinko ja sataa jopa ukkosta ja myrskyä voi olla. Näin hän johdatteli puheensa Jeesuksen ja opetuslasten seuraan myrskyävälle Gennesaretin järvelle. Nuorten kuoro lauloi opettaja Salme Tanskasen johdolla ensin äänissä "Lammas oon mä Jeesuksen" ja "Ompa taivaassa tarjona lapsillekin" Kanttorina oli Minna Erkkilä. Kevätjuhlan päätteeksi oli jäätelö ja kahvitarjoilu seurakuntasalissa.

Lasten ohjattu leikkikenttätoiminta alkaa maanantaina 4.6.klo 11. Se on päivittäin ma-pe klo 11-16 kirkonkylän leikkikentällä. Lapset eivät ole leikkikentällä päivähoidossa vaan ohjatussa leikkikenttätoiminnassa. Vanhemmat ovat vastuussa tuodessaan lapsensa leikkikentälle.