Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Runoja ja kahvia

Kyyjärven helluntaiseurakunnan pastori Mirjam Huotari on julkaissut toisen runokokoelmansa, joka tuli nyt kesäkuussa ulos painosta. Kokoelma on nimeltänsä Elämää.


Juhlat juhlittuVuonna1971 ripille päässeitten kokoontuminenKonfirmaatiojuhla kirkossaJuhlimaanMitä kummaa?Rippileiri LapissaHautausmaan kukkapäivä35-vuotta sitten ripille päässeitten juhlaHelluntai on seurakunnan syntymäpäivä

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Juhlimaan

Mirjam Huotari

Helluntaiseurakunnan toiminta on juhannusviikonloppuna Keuruulla. Kaikkia halukkaita kutsutaan osallistumaan helluntaiherätyksen perinteisille juhannusjuhlille Keuruulle Isoon Kirjaan.

Helluntaiseurakunnan toiminta tällä viikolla (juhannusviikko) tosiaankin päättyy omalla paikkakunnalla tämän illan (tiistai) tilaisuuteen. Halukkaat voivat kuitenkin kysellä kyytiä Keuruulle juhannusjuhlille tai voihan sitä ottaa omankin auton ja ajaa hurauttaa paikan päälle juhlatunnelmaa tarkastelemaan.

Paikan päälle odotetaan tuhansia osallistujia keskiviikosta sunnuntaihin. Juhlat rakennetaan talkoovoimin ja ohjelma on monipuolinen. Uteliaimmat voivat käydä vilkuilemassa Ison Kirjan sivuja (www.isokirja.fi).

Kyyjärven helluntaiseurakunnan oma pastori, Mirjam Huotari, koittaa taltuttaa haukat mahassaan ja pitää torstaina raamattutunnin (klo 14 - 15) aiheesta Rakkaus on ehdoton - Onko armo? Löhöilyt on löhöilty ja on taas aika tarttua härkää sarvista. Tällä kertaa kannattaa antaa uteliaisuuden voittaa ;-)