Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

”SUOMEN HALKI RULLASUKSILLA ITÄ-LÄNSISUUNNASSA”

25.7.2012 Veikko Huumarkangas

Tapahtuma pysähtyy Kyyjärven Paletissa huoltotauolle sunnuntaiaamuna 29.7.2012 klo 7.30-8.00 välisenä aikana. Tuolloin osallistujat nauttivat Paletti Sportin ja Cafe Restaurant:in tarjoaman aamiaisen. Myös Kyyjärven Betset on tukemassa tapahtumaa. Paletista tapahtuma starttaa eteenpäin klo 8.15

VO2-Mestarit urheilumakasiiniohjelma FOX-kanavalla ja Squeezy/Esko Kotivuori järjestävät ainutlaatuisen tempauksen Suomessa: Rullahiihdon joukkuekilpailu (3 henkeä, miehet ja naiset) Ilomantsista Vaasaan!

Matkaa kertyy n. 600 km ja jokainen osuus on n. 50 km, jonka jälkeen vaihdetaan lennosta hiihtäjiä. Näin jokaiselle kilpasarjan hiihtäjälle tulee hiihdettävää matkaa n. 200 km. Miehet kilpailevat järjestäjien antamilla Start-perinteisen tekniikan suksilla ja naiset Start-vapaan tekniikan suksilla. Matkaan lähdetään Ilomantsista lauantaina 28.7. klo 10 ja joukkuekilpailu etenee ilman taukoja Vaasaan, jonne saavutaan sunnuntaina iltapäivällä.

Tämä on loistava mahdollisuus seuroille ja yrityksille haastaa toisiaan ja saada myös näkyvyyttä televisiossa (yrityksillä myös mahdollisuus 4-8 hengen joukkueisiin). Jokaiselle yksilölle tämä on todellinen haaste ennen talven karkeloita. Mukaan tulee huippujoukkueita ja ohjelman oma VO2-tiimi on valmis rajuun koitokseen haastaen kaikki osallistujat (tiimissä hiihtää 24 tunnin hiihdon ME-mies Teemu Virtanen, Finlandia- ja SM-hiihtomitalisti Jukka-Pekka Ojala ja Pohjoismaiden nuorten mestari ja pitkän matkan hiihdon EM-hopeamitalisti Niko Nättinen).

Tuleva tapahtuma televisioidaan FOX-kanavalla syksyllä alkavaan VO2-Mestarit ohjelmaan ja tämän erikoislähetyksen ulosajo on elokuussa 2012 – kyseinen jakso on ns. promojakso alkavan ohjelmasarjan syyskaudelle (jaksolla useita ulosajoja kanavalla).

Tapahtumaan liittyviin kysymyksiin ja järjestelyihin liittyviin yksityiskohtiin vastaamme mielellämme!!

TULE MUKAAN JA HAASTA ITSESI JA KOE ELÄMYS, JOKA ON VERTAANSA VAILLA!

Yhteystiedot:

VO2                                                                                SQUEEZY

Teemu virtanen                                                              Esko Kotivuori

0400-706 556                                                                 040-504 2900

teemu.virtanen@vo2                                                     esko.kotivuori@pp.inet.fi