Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Paula Aurolahti siunattiin

Paula Marketta Aurolahti siunattiin Kyyjärven kappelissa lauantaina 22.5.2010.Muistotilaisuus oli siunauksen jälkeen lapsuudenkodissa Aurolahdella.


Johanna Ahtolahti saateltiin haudan lepoon

Katso lisäkuvat   

Paula Aurolahti siunattiin

22.5.2010 Olavi Vallivaara

Paula Marketta Aurolahti siunattiin Kyyjärven kappelissa lauantaina 22.5.2010.Muistotilaisuus oli siunauksen jälkeen lapsuudenkodissa Aurolahdella.

Paula Aurolahti syntyi Kyyjärvellä Veera ja Paavo Aurolahden perheen toisena lapsena 14.5.1949. Lapsuuskodissa hän varttui sisarustensa Vesan, Pekan,Pirjon ja Matin kanssa. Koulut käytyään hän toimi myyjänä Jalosen kaupassa ja Möttösen KPO:ssa. Helsinkiin hän muutti v.1968 lopulla. Hän loukkaantui pahasti liikenneonnettomuudessa Helsingissä ja palasi Kyyjärvelle toipumaan helmikuussa 1971.  Kuopion seudulle hän muutti v.1981. Siellä hän työskenteli pankissa ja töiden loputtua kouluttautui laitoshoitajaksi. Laitoshoitajana hän työskenteli eläkepäiviinsä saakka. Paulalle syntyi Jaana tytär ja pojat Petri ja Kari. Uusi elämä alkoi 26 vuoden jälkeen Perhossa, kun hän kihlautui nuoruuden ystävän Antin kanssa. Yhteistä matkaa oli vain kolme vuotta, kun Paula sairastui vakavasti. Tämän vuoden tammikuusta alkoi kamppailu sairauden kanssa, elämä päättyi Kokkolan sairaalassa 6.5.2010.

Paula oli luonteeltaan tarmokas, auttavainen, rohkea ja vahva ihminen.Hän joutui tekemään elämässä vaikeita päätöksiä. Läheiset muistavat Paulan ihmisenä, joka oli aina valmis auttamaan ja pitämään läheisistään huolta. Äitin, mummon ja läheisen ihmisen menetys tuntuu suurelta. Paulaa jäivät kaipaamaan lapset,lastenlapset,Veera äiti,Antti, sisarukset perheineen ja muut sukulaiset ja ystävät.

Siunauksen kappelissa toimitti Kyyjärven khra Olavi Vallivaara, kanttori Minna Erkkilä lauloi lasten laskiessa kukkalaitteensa. Muistotilaisuudessa Aurolahdella laulettiin kanttorin säestyksellä virsiä, Antti lauloi Paulan muistolle, serkukset lukivat tädilleen osoitetut adressit, Jaana tytär luki runon: "äidin kädet" ja kirkkoherra puhui.