Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Juhannus on suven juhla

Juhannus on vanhalla paikalla tänä kesänä eli 25.6. Luonto kukoistaa , yötön yö, Suomen lippu julistaa Isänmaamme kauneutta suven juhlassa. Kiitollinen mieli täyttää sydämen. Tuntuu hyvältä, kun on kesä ja saa olla suomalainen.


Rippileiri KuusamossaToiminta plussalla - talous miinuksellaTehtiin kyläkierros!Sellomusiikkia kesäillassaMikä on hallitusneuvotteluja tärkeämpää?Seurakunnan kerhojen kevätjuhla 27.5.2011

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Juhlat kirkossa

26.6.2011 Olavi Vallivaara

Sunnuntaina 26.6. oli kirkkoon kutsuttu 35-vuotta sitten ripille päässeitä ja vuonna 1961 syntyneitä.

Vuonna 1976 ripille pääsi 28 kyyjärveläistä nuorta. Konfirmaatio oli juhannuksena 26.6. Neljä rippikoululaista konfirmoitiin muualla. Tänä vuonna 50 vuotta täyttäviä kyyjärveläisiä on 21. Juhlaan kauimmaiset olivat tulleet Vantaalta ja Nurmijärveltä. Viiskymppinen on jo elämässään nähnyt ja kokenut monia asioita. Kokemuksista viisampana voi turvallisesti katsoa tulevaisuuteen. Jos Luoja suo elämänpäiviä, on elmälle paljon annettavaa ja siltä voi myös paljon saada. Taivaan Isään uskomalla  edessäpäin on vain parempaa luvassa.

Messun toimittivat tutut seurakunnan työntekijät, kanttoria lomitti Juliana Muli. Juhlakahvit juotiin seurakuntasalissa. Kirkkoherra onnitteli juhlavuotta viettäviä ja ojensi seurakunnan pienen lahjan.